De goedlachse tv-kokkin Sofie Dumont (38) is in verwachting van haar eerste kindje. Het nieuws van haar zwangerschap maakte Sofie zelf bekend in 'Voor de Show' op VTM.

Dubbel goed nieuws voor Sofie Dumont. Niet enkel schittert ze in het nieuwe kookprogramma 'De keuken van Sofie', maar nu maakte Sofie ook bekend dat ze zwanger is van haar eerste spruit.

Het zal erg druk worden voor Sofie in de nabije toekomst. Het kindje, het runnen van haar restaurant 'Les Eleveurs' en de opnames van haar gloednieuwe programma. Tijdens haar bevallingsverlof zal ze vervangen worden in 'De keuken van Sofie', maar het is nog niet bekend wie haar vervanger of vervangster in deze periode zal zijn. (LVR)

De goedlachse tv-kokkin Sofie Dumont (38) is in verwachting van haar eerste kindje. Het nieuws van haar zwangerschap maakte Sofie zelf bekend in 'Voor de Show' op VTM.Dubbel goed nieuws voor Sofie Dumont. Niet enkel schittert ze in het nieuwe kookprogramma 'De keuken van Sofie', maar nu maakte Sofie ook bekend dat ze zwanger is van haar eerste spruit. Het zal erg druk worden voor Sofie in de nabije toekomst. Het kindje, het runnen van haar restaurant 'Les Eleveurs' en de opnames van haar gloednieuwe programma. Tijdens haar bevallingsverlof zal ze vervangen worden in 'De keuken van Sofie', maar het is nog niet bekend wie haar vervanger of vervangster in deze periode zal zijn. (LVR)