Volgens GQ Magazine is Russel Brand de minst stijlvolle figuur uit 2012. Hoewel hij in 2010 nog uitgeroepen werd tot stijlicoon van het jaar door het magazine, viel Russel Brand helemaal terug naar de laatste plaats en mag hij zich de slechtst geklede man van 2012 noemen.

Acteur Russel Brand, ook wel bekend als ex-man van Katy Perry, werd door GQ Magazine uitgeroepen tot slechtst geklede man van 2012. Zijn stijl wordt door GQ Magazine omschreven als 'Evil Ghandi'. Bij het artikel staan enkele foto's van Brand in een nogal bizarre outfit. Zo wordt de acteur regelmatig gezien met blote voeten op straat, spannende broeken of samengestelde yoga-outfits.

Bovendien is de acteur een grote fan van 'meggings' of leggings voor mannen. Hij draagt dit in combinatie met een oversized trui. Een minder evident kledingstuk, waarmee je als man erg snel in de kijker loopt. Feit is dat Russel Brand naar hartenlust combineert met verschillende kledingstukken, materialen en kleuren. Maar het resultaat oogt vaak erg bizar. Misschien een nieuwe stylist inhuren? (LVR)

Volgens GQ Magazine is Russel Brand de minst stijlvolle figuur uit 2012. Hoewel hij in 2010 nog uitgeroepen werd tot stijlicoon van het jaar door het magazine, viel Russel Brand helemaal terug naar de laatste plaats en mag hij zich de slechtst geklede man van 2012 noemen. Acteur Russel Brand, ook wel bekend als ex-man van Katy Perry, werd door GQ Magazine uitgeroepen tot slechtst geklede man van 2012. Zijn stijl wordt door GQ Magazine omschreven als 'Evil Ghandi'. Bij het artikel staan enkele foto's van Brand in een nogal bizarre outfit. Zo wordt de acteur regelmatig gezien met blote voeten op straat, spannende broeken of samengestelde yoga-outfits. Bovendien is de acteur een grote fan van 'meggings' of leggings voor mannen. Hij draagt dit in combinatie met een oversized trui. Een minder evident kledingstuk, waarmee je als man erg snel in de kijker loopt. Feit is dat Russel Brand naar hartenlust combineert met verschillende kledingstukken, materialen en kleuren. Maar het resultaat oogt vaak erg bizar. Misschien een nieuwe stylist inhuren? (LVR)