Geruchten doen de ronde dat Victoria Beckham en Sarah Jessica Parker samen een kledinglijn lanceren. Het zou een collectie worden voor vrouwen tussen 20 en 50 jaar.

Indien we de geruchten mogen geloven, zal Sarah Jessica Parker binnenkort weer haar opwachting maken in de modewereld. Niet dat ze ooit helemaal weg was, maar sinds de actrice uit Sex and the City plots ontslag nam bij Halston Heritage blonk ze niet echt meer uit in originaliteit.

Als Carrie Bradshaw uit SATC heeft ze een heuse mode-cultstatus opgebouwd. De eclectische stijl in luxueuze couture sprak tot de verbeelding, net als de bijpassende Jimmy Choo of Manolo Blahnik stiletto's. Hoewel ze ook in haar eigen naam geloofwaardigheid heeft opgebouwd als ontwerpster, raakte ze nooit helemaal verlost van het Carrie-imago.

Victoria Beckham kennen we in eerste instantie als ex- Spice Girl en als de vrouw van voetbalster David Beckham. Toch heeft ze over de jaren heen bewezen dat ze ook meer kan dan enkel mooi wezen. Gestaag maar zeker maakte ze naam in de modewereld en ondertussen is menig actrice fan van haar ontwerpen. Onlangs lanceerde ze - met succes - een jongere en goedkopere lijn, Victoria by Victoria Beckham. De collectie is een jongere versie van haar huidige kledinglijn: vrolijke, loszittende zomerjurkjes staan centraal. Vormen uit de jaren '60 en heldere kleuren, met speelse en vrouwelijke details zetten de toon.

Wij zijn alvast benieuwd wat het resultaat zal zijn als deze twee zouden samenwerken. (CB)

Geruchten doen de ronde dat Victoria Beckham en Sarah Jessica Parker samen een kledinglijn lanceren. Het zou een collectie worden voor vrouwen tussen 20 en 50 jaar. Indien we de geruchten mogen geloven, zal Sarah Jessica Parker binnenkort weer haar opwachting maken in de modewereld. Niet dat ze ooit helemaal weg was, maar sinds de actrice uit Sex and the City plots ontslag nam bij Halston Heritage blonk ze niet echt meer uit in originaliteit. Als Carrie Bradshaw uit SATC heeft ze een heuse mode-cultstatus opgebouwd. De eclectische stijl in luxueuze couture sprak tot de verbeelding, net als de bijpassende Jimmy Choo of Manolo Blahnik stiletto's. Hoewel ze ook in haar eigen naam geloofwaardigheid heeft opgebouwd als ontwerpster, raakte ze nooit helemaal verlost van het Carrie-imago. Victoria Beckham kennen we in eerste instantie als ex- Spice Girl en als de vrouw van voetbalster David Beckham. Toch heeft ze over de jaren heen bewezen dat ze ook meer kan dan enkel mooi wezen. Gestaag maar zeker maakte ze naam in de modewereld en ondertussen is menig actrice fan van haar ontwerpen. Onlangs lanceerde ze - met succes - een jongere en goedkopere lijn, Victoria by Victoria Beckham. De collectie is een jongere versie van haar huidige kledinglijn: vrolijke, loszittende zomerjurkjes staan centraal. Vormen uit de jaren '60 en heldere kleuren, met speelse en vrouwelijke details zetten de toon. Wij zijn alvast benieuwd wat het resultaat zal zijn als deze twee zouden samenwerken. (CB)