Wonderlijk acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds noemden hun dochter James, een erg stoere naam voor een meisje. Maar nu kan dit kleintje ook pronken met maar liefst drie doopmeters, die bovendien een leuk verhaal met haar moeder delen.

Blake Lively kreeg voor het eerst echt bekendheid toen ze één van de vier hoofdrollen vertolkte in de meisjesfilm 'The Sisterhood of the Traveling Pants', naar het gelijknamige jeugdboek. Haar drie hartsvriendinnen uit de film blijken nu ook nog steeds een speciaal plekje in haar hart te dragen. Amber Tamblyn verklapte in een Amerikaanse radioshow dat ze samen met co-actrices 'Ugly Betty' America Ferrara en 'Gilmore Girls' Alexis Bledel door Lively gevraagd werd om meter te worden. (AB/Bron: Glamour)

Wonderlijk acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds noemden hun dochter James, een erg stoere naam voor een meisje. Maar nu kan dit kleintje ook pronken met maar liefst drie doopmeters, die bovendien een leuk verhaal met haar moeder delen.Blake Lively kreeg voor het eerst echt bekendheid toen ze één van de vier hoofdrollen vertolkte in de meisjesfilm 'The Sisterhood of the Traveling Pants', naar het gelijknamige jeugdboek. Haar drie hartsvriendinnen uit de film blijken nu ook nog steeds een speciaal plekje in haar hart te dragen. Amber Tamblyn verklapte in een Amerikaanse radioshow dat ze samen met co-actrices 'Ugly Betty' America Ferrara en 'Gilmore Girls' Alexis Bledel door Lively gevraagd werd om meter te worden. (AB/Bron: Glamour)