De speculaties begonnen toen het koppel volledig uitgedost in Burberry op de première van Orphans verscheen, een Broadway toneelstuk waarin Tom Sturridge schittert naast acteurs als Alec Baldwin en Ben Foster. Miller droeg een klassieke trenchcoat en 'The Little Crush', een lederen clutch met hartenprint dat getipt wordt als Burberry's 'it-bag' voor het nieuwe seizoen. Officieel worden de modellen voor de herfst/wintercampagne in juli bekend gemaakt. Burberry weigert voorlopig dan ook elke commentaar.

De 31-jarige Miller is momenteel het gezicht van het Boss-Orange parfum en het Franse modemerk Caroll. Sturridge kent u misschien van zijn rol in de verfilming van Jack Kerouacs boek 'On the Road'. Dat de actrice goed bevriend is met Christopher Bailey, creatief directeur bij Burberry, en ze vorig jaar gespot is op de catwalkshow van de lente/zomercollectie van het merk, doet de geruchtenmolen nog meer op volle toeren draaien.

Toch liet het stijlicoon in de Franse krant Le Figaro weten dat ze sinds de geboorte van haar dochter Marlowe nauwelijks nog bezig is met mode: 'Ik hou van mode maar ik ben er niet door geobsedeerd. Mijn leven is veranderd: nu heb ik een baby die me 's nachts slechts twee uur rust gunt.'

De vermoedens volgen op de berichten van vorige week dat het modehuis mogelijk opkomend model Suki Waterhouse zou kiezen als nieuw gezicht.
(AC)

De speculaties begonnen toen het koppel volledig uitgedost in Burberry op de première van Orphans verscheen, een Broadway toneelstuk waarin Tom Sturridge schittert naast acteurs als Alec Baldwin en Ben Foster. Miller droeg een klassieke trenchcoat en 'The Little Crush', een lederen clutch met hartenprint dat getipt wordt als Burberry's 'it-bag' voor het nieuwe seizoen. Officieel worden de modellen voor de herfst/wintercampagne in juli bekend gemaakt. Burberry weigert voorlopig dan ook elke commentaar. De 31-jarige Miller is momenteel het gezicht van het Boss-Orange parfum en het Franse modemerk Caroll. Sturridge kent u misschien van zijn rol in de verfilming van Jack Kerouacs boek 'On the Road'. Dat de actrice goed bevriend is met Christopher Bailey, creatief directeur bij Burberry, en ze vorig jaar gespot is op de catwalkshow van de lente/zomercollectie van het merk, doet de geruchtenmolen nog meer op volle toeren draaien. Toch liet het stijlicoon in de Franse krant Le Figaro weten dat ze sinds de geboorte van haar dochter Marlowe nauwelijks nog bezig is met mode: 'Ik hou van mode maar ik ben er niet door geobsedeerd. Mijn leven is veranderd: nu heb ik een baby die me 's nachts slechts twee uur rust gunt.' De vermoedens volgen op de berichten van vorige week dat het modehuis mogelijk opkomend model Suki Waterhouse zou kiezen als nieuw gezicht. (AC)