De Colombiaanse zangeres Shakira heeft op haar persoonlijke facebookpagina een foto geplaatst waarop ze te zien is met haar zwangere buik. Intussen is ook bekendgemaakt dat zij en haar vriend Gerard Piqué een zoontje verwachten.

Shakira schreef bij de foto op Facebook: "Nu heb ik geen six pack meer, alleen maar een one pack". Vorige maand maakte de zangeres bekend dat ze samen met haar vriend, de Barcelona-speler Gerard Piqué, hun eerste kindje verwachten. Vorige week vertelde Shakira in al haar enthousiasme dat het een jongetje wordt. De geboorte van het kindje is voorzien voor het einde van dit jaar.

De Colombiaanse zangeres Shakira heeft op haar persoonlijke facebookpagina een foto geplaatst waarop ze te zien is met haar zwangere buik. Intussen is ook bekendgemaakt dat zij en haar vriend Gerard Piqué een zoontje verwachten.Shakira schreef bij de foto op Facebook: "Nu heb ik geen six pack meer, alleen maar een one pack". Vorige maand maakte de zangeres bekend dat ze samen met haar vriend, de Barcelona-speler Gerard Piqué, hun eerste kindje verwachten. Vorige week vertelde Shakira in al haar enthousiasme dat het een jongetje wordt. De geboorte van het kindje is voorzien voor het einde van dit jaar.