De 35-jarige zangeres is heel trots op haar bolle buik. Op Twitter post ze regelmatig foto's van haar groeiende buik. Dit keer heeft ze haar hoogzwangere buik op de gevoelige plaat laten leggen voor het goede doel. Haar Spaanse vriend Gerard Piqué poseert samen met haar en houdt zijn handen om haar buik.

Shakira trok voor de fotoshoot, onder leiding van Jaume Laiguana, een bikini aan en een maxirok. Weinig om het lijf, want dat is net het punt: alle aandacht moet naar haar buik gaan. Haar tien jaar jongere vriend, Barcelonaspeler Gerard Piqué, poseert vrolijk mee. Het maken van deze foto's, die het koppel deelde via Twitter, is in het kader van het samenwerking met UNICEF. Samen met het beroemde koppel heeft deze organisatie namelijk afgesproken om een virtuele 'babyshower' te organiseren voor de toekomstige ouders. Hoe zit dat dan juist in elkaar? Wel, de online bezoekers zullen babyspullen kunnen kopen als muskietennetten om jonge kinderen in nood te helpen.

Shakira kondigde het nieuws van haar zwangerschap aan in september via de sociale media. (LVR)

De 35-jarige zangeres is heel trots op haar bolle buik. Op Twitter post ze regelmatig foto's van haar groeiende buik. Dit keer heeft ze haar hoogzwangere buik op de gevoelige plaat laten leggen voor het goede doel. Haar Spaanse vriend Gerard Piqué poseert samen met haar en houdt zijn handen om haar buik. Shakira trok voor de fotoshoot, onder leiding van Jaume Laiguana, een bikini aan en een maxirok. Weinig om het lijf, want dat is net het punt: alle aandacht moet naar haar buik gaan. Haar tien jaar jongere vriend, Barcelonaspeler Gerard Piqué, poseert vrolijk mee. Het maken van deze foto's, die het koppel deelde via Twitter, is in het kader van het samenwerking met UNICEF. Samen met het beroemde koppel heeft deze organisatie namelijk afgesproken om een virtuele 'babyshower' te organiseren voor de toekomstige ouders. Hoe zit dat dan juist in elkaar? Wel, de online bezoekers zullen babyspullen kunnen kopen als muskietennetten om jonge kinderen in nood te helpen. Shakira kondigde het nieuws van haar zwangerschap aan in september via de sociale media. (LVR)