De zangeres Shakira brengt haar nieuw parfum op de markt. Elixir is gericht op een jonger publiek.

"Na de eerste twee geuren, wou ik iets totaal anders doen. Ik wou een parfum dat mijn meest sensuele en exotische kant weerspiegelt en daarvan is Elixir het resultaat", zegt Shakira tegen Women's Wear Daily. "We hebben gewerkt vanuit het concept dat je parfum een tweede huid is, het wordt een deel van je persoonlijkheid."

"De geur is gericht op een jongere consument die haar mysterieuze kant wil verkennen", zegt Jose Manuel Albesa, directeur van Puig, het merk dat de licentie heeft voor de parfums van Shakira. De geur werd samengesteld door Alexandra Kosinski en Sonia Constant in samenwerking met Elisabeth Vidal, de parfumier van Puig. De topnoten bestaan uit neroli, witte peper en witte bloem. Verder bestaat de geur ook uit fresia, pioenroos, abrikoos en een vleugje wit cederhout, suikerriet en muskus. Het flesje is geïnspireerd op de klassieke apothekerskast en werd ontworpen door de Zuid-Amerikaanse kunstenares Catalina Estrada.

De geur zal beschikbaar zijn in drie verschillende maten waarvan de prijzen gaan van 17,50 $ tot 36 $. Het is nog niet duidelijk in welke ketens het parfum te koop zal zijn in Europa. (RDM)

De zangeres Shakira brengt haar nieuw parfum op de markt. Elixir is gericht op een jonger publiek. "Na de eerste twee geuren, wou ik iets totaal anders doen. Ik wou een parfum dat mijn meest sensuele en exotische kant weerspiegelt en daarvan is Elixir het resultaat", zegt Shakira tegen Women's Wear Daily. "We hebben gewerkt vanuit het concept dat je parfum een tweede huid is, het wordt een deel van je persoonlijkheid." "De geur is gericht op een jongere consument die haar mysterieuze kant wil verkennen", zegt Jose Manuel Albesa, directeur van Puig, het merk dat de licentie heeft voor de parfums van Shakira. De geur werd samengesteld door Alexandra Kosinski en Sonia Constant in samenwerking met Elisabeth Vidal, de parfumier van Puig. De topnoten bestaan uit neroli, witte peper en witte bloem. Verder bestaat de geur ook uit fresia, pioenroos, abrikoos en een vleugje wit cederhout, suikerriet en muskus. Het flesje is geïnspireerd op de klassieke apothekerskast en werd ontworpen door de Zuid-Amerikaanse kunstenares Catalina Estrada. De geur zal beschikbaar zijn in drie verschillende maten waarvan de prijzen gaan van 17,50 $ tot 36 $. Het is nog niet duidelijk in welke ketens het parfum te koop zal zijn in Europa. (RDM)