De 35-jarige Colombiaanse zangeres is zwanger van haar eerste kindje. Shakira en haar vriend, de Spaanse voetballer Gerard Piqué, maakten het nieuws zelf bekend op de website van de zangeres.

Het was Shakira zelf die het nieuws heeft bekendgemaakt op haar website. De zangeres schreef: "Zoals sommigen al weten, zijn Gerard en ik in blijde verwachting van ons eerste kind! Voor ons is dit unieke moment een absolute prioriteit en stellen we in de komende periode promotionele activiteiten uit". Shakira gaat het de komende tijd een stuk rustiger aan doen en zet haar carrière op een lager pitje om de komst van de baby voor te bereiden.

Shakira en de 25-jarige Gerard Piqué, die profvoetballer is bij FC Barcelona, vormen sinds anderhalf jaar een koppel. Het duurde een hele poos voor het koppel officieel bevestigde dat ze een samen waren. De geruchtenmolen in die periode draaide op volle toeren. Eerder had Shakira een lange relatie met Antonio de la Rua, dat is de zoon van oud-president Fernando de la Rua van Argentinië. (LVR)

De 35-jarige Colombiaanse zangeres is zwanger van haar eerste kindje. Shakira en haar vriend, de Spaanse voetballer Gerard Piqué, maakten het nieuws zelf bekend op de website van de zangeres. Het was Shakira zelf die het nieuws heeft bekendgemaakt op haar website. De zangeres schreef: "Zoals sommigen al weten, zijn Gerard en ik in blijde verwachting van ons eerste kind! Voor ons is dit unieke moment een absolute prioriteit en stellen we in de komende periode promotionele activiteiten uit". Shakira gaat het de komende tijd een stuk rustiger aan doen en zet haar carrière op een lager pitje om de komst van de baby voor te bereiden. Shakira en de 25-jarige Gerard Piqué, die profvoetballer is bij FC Barcelona, vormen sinds anderhalf jaar een koppel. Het duurde een hele poos voor het koppel officieel bevestigde dat ze een samen waren. De geruchtenmolen in die periode draaide op volle toeren. Eerder had Shakira een lange relatie met Antonio de la Rua, dat is de zoon van oud-president Fernando de la Rua van Argentinië. (LVR)