Met het onderschrift 'Like Father, Like Son' verspreidde Shakira een foto van haar zoontje én een foto van vaderlief, voetballer Gerard Piqué. Het valt inderdaad niet te betwisten dat Piqué zijn genen én warrige haren heeft doorgegeven aan zijn tweede zoon.

© Twitter

De 37-jarige Shakira beviel eind januari van Sasha, het jongetje kwam met een keizersnede ter wereld in een ziekenhuis in Barcelona. De Spaanse hoofdstad is ook de thuisbasis van Gerard Piqué, die er deel uitmaakt van één van de bekendste voetbalploegen ter wereld. (AB)

Met het onderschrift 'Like Father, Like Son' verspreidde Shakira een foto van haar zoontje én een foto van vaderlief, voetballer Gerard Piqué. Het valt inderdaad niet te betwisten dat Piqué zijn genen én warrige haren heeft doorgegeven aan zijn tweede zoon.De 37-jarige Shakira beviel eind januari van Sasha, het jongetje kwam met een keizersnede ter wereld in een ziekenhuis in Barcelona. De Spaanse hoofdstad is ook de thuisbasis van Gerard Piqué, die er deel uitmaakt van één van de bekendste voetbalploegen ter wereld. (AB)