De 37-jarige Shakira is op donderdagnacht bevallen in een ziekenhuis in Barcelona, de stad waar Piqué één van de topspelers is van de gelijknamige voetbalploeg. De zangeres onderging een keizersnede. Voorlopig is het nog gissen naar de naam van het jongetje.

Ongetwijfeld volgt later vandaag of dit weekend een persbericht waarin de details van het heuglijke nieuws worden meegedeeld. Het koppel heeft al een zoontje Milan. Met wat geluk is de voetbaltoekomst van het geslacht Piqué verzekerd. Al zal de leeftijd van Shakira niet toelaten dat ze nog een hele voetbalploeg baart. (AB)

Tres generacions a la gespa. (Pic by @pepmorata)

Uma foto publicada por Gerard Piqué (@3gerardpique) a

De 37-jarige Shakira is op donderdagnacht bevallen in een ziekenhuis in Barcelona, de stad waar Piqué één van de topspelers is van de gelijknamige voetbalploeg. De zangeres onderging een keizersnede. Voorlopig is het nog gissen naar de naam van het jongetje. Ongetwijfeld volgt later vandaag of dit weekend een persbericht waarin de details van het heuglijke nieuws worden meegedeeld. Het koppel heeft al een zoontje Milan. Met wat geluk is de voetbaltoekomst van het geslacht Piqué verzekerd. Al zal de leeftijd van Shakira niet toelaten dat ze nog een hele voetbalploeg baart. (AB)