Zangeres Shakira is bevallen van haar eerste kindje. Op 22 januari zag Milan het levenslicht. Dat meldt de website van de zangeres.

De Columbiaanse zangeres Shakira (35) en haar Spaanse vriend, de voetballer Gerard Piqué (25), zijn de trotse ouders geworden van zoontje Milan Piqué Mebarak. Het jongetje werd 's avonds geboren in een ziekenhuis in Barcelona.

Eerder op de dag liet Shakira op Twitter al weten dat het een speciale dag was. "Ik wil jullie allemaal vragen voor mij te bidden op deze zeer belangrijke dag in mijn leven."

Naast de officiële mededeling van de geboorte, lieten de ouders ook al meteen weten dat hij lid is van FC Barcelona, de voetbalclub waar zijn vader Gerard Piqué voetbalt. (LVR)

Zangeres Shakira is bevallen van haar eerste kindje. Op 22 januari zag Milan het levenslicht. Dat meldt de website van de zangeres. De Columbiaanse zangeres Shakira (35) en haar Spaanse vriend, de voetballer Gerard Piqué (25), zijn de trotse ouders geworden van zoontje Milan Piqué Mebarak. Het jongetje werd 's avonds geboren in een ziekenhuis in Barcelona. Eerder op de dag liet Shakira op Twitter al weten dat het een speciale dag was. "Ik wil jullie allemaal vragen voor mij te bidden op deze zeer belangrijke dag in mijn leven." Naast de officiële mededeling van de geboorte, lieten de ouders ook al meteen weten dat hij lid is van FC Barcelona, de voetbalclub waar zijn vader Gerard Piqué voetbalt. (LVR)