Een wondermooie avondjurk van een bekende designer, golvende lokken en glamoureuze make-up: dit zijn de vaste waarden tijdens een covershoot met de Amerikaanse Selena Gomez. Deze keer, in het Britse magazine i-D, krijgen we een sobere, stoere Gomez te zien.

De 21-jarige actrice, ook wel het knipperlichtliefje van Justin Bieber, poseerde met veel plezier voor deze edgy shoot. Gomez liet een tijdje geleden al haar imago van Disneyprinsesje achter zich toen ze schaars gekleed te zien was in de film 'Spring Breakers'. Op het podium, want zingen kan ze ook, zijn haar vestimentaire keuzes ook niet meteen zedig te noemen. Doorgaans zien we haar bovendien enkel op covers van tiener- en modemagazines zoals Cosmopolitan, Elle en Teen Vogue. De covershoot voor het fashion-, kunst en muziekmagazine i-D kan je dus een verrassing noemen.

In het bijhorende interview vertelt Gomez dat 'het eenvoudig is om er glamoureus uit te zien in geweldige jurken, dankzij de technologie van Photoshop. Hoewel ze het tijdens de shoot lieten regenen, het dus ijskoud was en mijn haren 'all over the place' waren, vond ik het geweldig.' (AB)

Een wondermooie avondjurk van een bekende designer, golvende lokken en glamoureuze make-up: dit zijn de vaste waarden tijdens een covershoot met de Amerikaanse Selena Gomez. Deze keer, in het Britse magazine i-D, krijgen we een sobere, stoere Gomez te zien.De 21-jarige actrice, ook wel het knipperlichtliefje van Justin Bieber, poseerde met veel plezier voor deze edgy shoot. Gomez liet een tijdje geleden al haar imago van Disneyprinsesje achter zich toen ze schaars gekleed te zien was in de film 'Spring Breakers'. Op het podium, want zingen kan ze ook, zijn haar vestimentaire keuzes ook niet meteen zedig te noemen. Doorgaans zien we haar bovendien enkel op covers van tiener- en modemagazines zoals Cosmopolitan, Elle en Teen Vogue. De covershoot voor het fashion-, kunst en muziekmagazine i-D kan je dus een verrassing noemen.In het bijhorende interview vertelt Gomez dat 'het eenvoudig is om er glamoureus uit te zien in geweldige jurken, dankzij de technologie van Photoshop. Hoewel ze het tijdens de shoot lieten regenen, het dus ijskoud was en mijn haren 'all over the place' waren, vond ik het geweldig.' (AB)