Sanne Putseys - die beter gekend staat als Selah Sue - is de laatste jaren aan een serieuze opmars bezig is in de muziekwereld. Van kleine podia in Leuven ging het naar het voorprogramma van Prince en optredens op de grootste festivals in België.

Het succes van deze Leuvense zangeres is ook de mensen van het modehuis Chanel niet ontgaan. Zij hebben Sanne al een aantal keer in hun kleding gehuld.

Om alle misverstanden uit de weg te gaan: Chanel is niet de nieuwe kledingsponsor van Sanne, dat is namelijk een vrij bijzondere deal waar enkel de gezichten van het merk - zoals Blake Lively en Lily Allen - beroep op mogen doen.

Isabel Box, de woordvoerster van Chanel wist ons dan ook te vertellen dat er geen contract gesloten is tussen Chanel en de zangeres. De Leuvense kon een aantal keer genieten van het vakmanschap van het modebedrijf, maar dat gebeurde in volledige vrijheid. Het is dus zeker niet zo dat Chanel voortaan de podiumoutfits van Selah zal voorzien, al is het wel een mooie opsteker voor een jonge artieste uit een Vlaams provinciestadje. (RDM)

Sanne Putseys - die beter gekend staat als Selah Sue - is de laatste jaren aan een serieuze opmars bezig is in de muziekwereld. Van kleine podia in Leuven ging het naar het voorprogramma van Prince en optredens op de grootste festivals in België. Het succes van deze Leuvense zangeres is ook de mensen van het modehuis Chanel niet ontgaan. Zij hebben Sanne al een aantal keer in hun kleding gehuld. Om alle misverstanden uit de weg te gaan: Chanel is niet de nieuwe kledingsponsor van Sanne, dat is namelijk een vrij bijzondere deal waar enkel de gezichten van het merk - zoals Blake Lively en Lily Allen - beroep op mogen doen. Isabel Box, de woordvoerster van Chanel wist ons dan ook te vertellen dat er geen contract gesloten is tussen Chanel en de zangeres. De Leuvense kon een aantal keer genieten van het vakmanschap van het modebedrijf, maar dat gebeurde in volledige vrijheid. Het is dus zeker niet zo dat Chanel voortaan de podiumoutfits van Selah zal voorzien, al is het wel een mooie opsteker voor een jonge artieste uit een Vlaams provinciestadje. (RDM)