Slechts twee weken nadat Holmes de scheiding van Tom Cruise heeft aangevraagd, zijn alle details besproken en is een regeling getroffen.

"De zaak is besproken en de overeenkomst is getekend", zegt Jonathan Wolfe, de advocaat van Katie Holmes in People Magazine. "We zijn blij voor Katie en wensen haar alle succes in dit nieuw hoofdstuk van haar leven."

Ook de advocaat van Cruise bevestigde dat alle partijen tevreden zijn over de uitkomst. "De deal is gesloten en we wensen iedereen het beste", aldus Dennis Wasser.Over de details van de overeenkomst is enkel bekend dat er werd gefocust op het beschermen van hun zesjarige dochter Suri.

Katie Holmes en Suri zouden nu in New York wonen, terwijl Cruise in hun huis in Los Angeles blijft met zijn twee andere kinderen, Connor en Bella uit een eerder huwelijk met Nicole Kidman. (RDM)

Slechts twee weken nadat Holmes de scheiding van Tom Cruise heeft aangevraagd, zijn alle details besproken en is een regeling getroffen. "De zaak is besproken en de overeenkomst is getekend", zegt Jonathan Wolfe, de advocaat van Katie Holmes in People Magazine. "We zijn blij voor Katie en wensen haar alle succes in dit nieuw hoofdstuk van haar leven." Ook de advocaat van Cruise bevestigde dat alle partijen tevreden zijn over de uitkomst. "De deal is gesloten en we wensen iedereen het beste", aldus Dennis Wasser.Over de details van de overeenkomst is enkel bekend dat er werd gefocust op het beschermen van hun zesjarige dochter Suri. Katie Holmes en Suri zouden nu in New York wonen, terwijl Cruise in hun huis in Los Angeles blijft met zijn twee andere kinderen, Connor en Bella uit een eerder huwelijk met Nicole Kidman. (RDM)