Wie had ooit gedacht dat een schaker niet alleen hoge ogen gooit in de schaakwereld, maar ook in de modewereld. Magnus Carlsen, sinds vorige week wereldkampioen, schittert in de campagne van G-Star Raw.

De Noor wordt eind pas 23 jaar, maar Carlsen is al een echte ster. Hij versloeg de titelhouder Viswanathan Anand tijdens het wereldkampioenschap en kroonde zich tot de tweede jongste wereldkampioen ooit. Hoewel je meteen vermoedt dat het om een echte 'schaaknerd' gaat, kunnen wij je meteen het tegendeel bewijzen.Magnus Carlsen is naast schaker ook een model. Hij is al een tijdje het gezicht van G-Star Raw.

Carlsen werkte zopas zijn tweede campagne af voor het denimmerk. Het stoere G-Star koos Magnus Carlson omdat hij 'de verpersoonlijking is van onconventioneel denken'. Bovendien meldt de Noorse krant VG dat hij ook voor 2014 onder contract blijft bij G-Star. Een goeie zet, lijkt ons. (AB)

Wie had ooit gedacht dat een schaker niet alleen hoge ogen gooit in de schaakwereld, maar ook in de modewereld. Magnus Carlsen, sinds vorige week wereldkampioen, schittert in de campagne van G-Star Raw.De Noor wordt eind pas 23 jaar, maar Carlsen is al een echte ster. Hij versloeg de titelhouder Viswanathan Anand tijdens het wereldkampioenschap en kroonde zich tot de tweede jongste wereldkampioen ooit. Hoewel je meteen vermoedt dat het om een echte 'schaaknerd' gaat, kunnen wij je meteen het tegendeel bewijzen.Magnus Carlsen is naast schaker ook een model. Hij is al een tijdje het gezicht van G-Star Raw.Carlsen werkte zopas zijn tweede campagne af voor het denimmerk. Het stoere G-Star koos Magnus Carlson omdat hij 'de verpersoonlijking is van onconventioneel denken'. Bovendien meldt de Noorse krant VG dat hij ook voor 2014 onder contract blijft bij G-Star. Een goeie zet, lijkt ons. (AB)