Hoewel Kim Kardashian, Kate Middleton en Jessica Simpson allen eind 2012 het bolle buikje als voorjaarstrend hebben gebombardeerd staat het hoofd van Scarlett Johansson nog niet naar kinderen.

"Kinderen krijgen is echt niet belangrijk voor mij en is op dit moment ook niet relevant", aldus Johansson aan Elle UK.

Ook een huwelijk staat niet meteen op haar to-do list: "Ik ben al eens getrouwd geweest (met Ryan Reyolds nvdr) en dat was ongelofelijk romantisch. Ik was graag getrouwd, eigenlijk, maar het is anders nu. Ik vind dat wanneer je een goede relatie hebt, je niet per sé moet trouwen. Ik denk nu nooit meer aan trouwen,tenzij ik tijdens interviews de vraag krijg of ik ooit nog zal trouwen."

Johansson heeft momenteel een relatie met de Franse journalist Romain Dauriac. Hoewel ze die zelf als "bijzonder stabiel" omschrijft is de actrice dus niet van plan hard van stapel te lopen. "Ik heb een goede, stabiele relatie en ik werk veel, het is goed zo", besluit ze. (KS)

Hoewel Kim Kardashian, Kate Middleton en Jessica Simpson allen eind 2012 het bolle buikje als voorjaarstrend hebben gebombardeerd staat het hoofd van Scarlett Johansson nog niet naar kinderen. "Kinderen krijgen is echt niet belangrijk voor mij en is op dit moment ook niet relevant", aldus Johansson aan Elle UK. Ook een huwelijk staat niet meteen op haar to-do list: "Ik ben al eens getrouwd geweest (met Ryan Reyolds nvdr) en dat was ongelofelijk romantisch. Ik was graag getrouwd, eigenlijk, maar het is anders nu. Ik vind dat wanneer je een goede relatie hebt, je niet per sé moet trouwen. Ik denk nu nooit meer aan trouwen,tenzij ik tijdens interviews de vraag krijg of ik ooit nog zal trouwen." Johansson heeft momenteel een relatie met de Franse journalist Romain Dauriac. Hoewel ze die zelf als "bijzonder stabiel" omschrijft is de actrice dus niet van plan hard van stapel te lopen. "Ik heb een goede, stabiele relatie en ik werk veel, het is goed zo", besluit ze. (KS)