Pompoenen, 'trick or treat' en zombies: halloween komt eraan. Sandra Bullock leek al helemaal op te gaan in de festiviteiten toen ze vrijdag gespot werd aan de zijde van haar zoontje Louis. Beiden waren volledig halloweenwaardig uitgedost.

Een zombiebruid en een wandelend skelet, wie even niet oplette had zelfs niet onmiddellijk gezien dat het om de steractrice en haar adoptiezoontje ging. De twee waren onderweg naar een verkleedpartijtje. Bullock ging volledig op in haar rol, ze schminkte zich zelfs volledig in thema.

Ook de voorbije jaren liet Sandra Bullock zich verleiden tot verkleedfeestjes in de Halloweenperiode. Vorig jaar tooide de actrice zich in cowboy Woody en haar zoontje was op zijn beurt Buzz Lightyear, beiden uit de animatiefilm Toy Story. Twee jaar geleden kozen ze voor het piratenthema. Eens een actrice, altijd een actrice dus. (AB)

Pompoenen, 'trick or treat' en zombies: halloween komt eraan. Sandra Bullock leek al helemaal op te gaan in de festiviteiten toen ze vrijdag gespot werd aan de zijde van haar zoontje Louis. Beiden waren volledig halloweenwaardig uitgedost.Een zombiebruid en een wandelend skelet, wie even niet oplette had zelfs niet onmiddellijk gezien dat het om de steractrice en haar adoptiezoontje ging. De twee waren onderweg naar een verkleedpartijtje. Bullock ging volledig op in haar rol, ze schminkte zich zelfs volledig in thema.Ook de voorbije jaren liet Sandra Bullock zich verleiden tot verkleedfeestjes in de Halloweenperiode. Vorig jaar tooide de actrice zich in cowboy Woody en haar zoontje was op zijn beurt Buzz Lightyear, beiden uit de animatiefilm Toy Story. Twee jaar geleden kozen ze voor het piratenthema. Eens een actrice, altijd een actrice dus. (AB)