Het dochtertje van acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds werd eind december geboren. De baby heeft een voor meisjes eerder vreemde naam gekregen, ze heet namelijk James. Er deden al enkele weken geruchten de ronde dat dit de naam zou zijn, maar de ouders hielden de lippen stijf op elkaar.

Tot Ryan Reynolds zich liet interviewen in The Today Show. 'Een tijdje geleden, toen je dochter nog niet geboren was, zei je dat jullie haar 'Excalibur Anaconda Reynolds' zouden noemen', grapte de talkshowhost. 'Dus zullen we haar anders in de toekomst gewoon Anna noemen, de korte versie voor Anaconda?'

Ryan Reynolds vertelde dat het meisje niet zo genoemd wordt. Eerst maakte hij nog een grapje: 'Ze heet Butternut Summersquash.' Maar even daarna vertelde hij dat hun dochtertje de naam James had gekregen. 'Ik wilde gewoon niet degene zijn die het van alle daken schreeuwt. Kleine meisjes worden grote meisjes en ze kan me misschien later vragen waarom ik dat had gedaan.' De naam verklappen lijkt ons geen grote misdaad, zolang hij zich dan maar onthoudt van gênante verhalen over zijn dochter. (AB / via Glamour.com)

Het dochtertje van acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds werd eind december geboren. De baby heeft een voor meisjes eerder vreemde naam gekregen, ze heet namelijk James. Er deden al enkele weken geruchten de ronde dat dit de naam zou zijn, maar de ouders hielden de lippen stijf op elkaar.Tot Ryan Reynolds zich liet interviewen in The Today Show. 'Een tijdje geleden, toen je dochter nog niet geboren was, zei je dat jullie haar 'Excalibur Anaconda Reynolds' zouden noemen', grapte de talkshowhost. 'Dus zullen we haar anders in de toekomst gewoon Anna noemen, de korte versie voor Anaconda?'Ryan Reynolds vertelde dat het meisje niet zo genoemd wordt. Eerst maakte hij nog een grapje: 'Ze heet Butternut Summersquash.' Maar even daarna vertelde hij dat hun dochtertje de naam James had gekregen. 'Ik wilde gewoon niet degene zijn die het van alle daken schreeuwt. Kleine meisjes worden grote meisjes en ze kan me misschien later vragen waarom ik dat had gedaan.' De naam verklappen lijkt ons geen grote misdaad, zolang hij zich dan maar onthoudt van gênante verhalen over zijn dochter. (AB / via Glamour.com)