Imitatie is toch de hoogste vorm van vleierij?

Niet als je een lid bent van een Koninklijke familie en je de reputatie hoog moet houden. Prins Albert van Monaco heeft gezegd aan de krant 'Monaco-Matin' dat hij geen fan is van de nieuwe film over het leven van zijn moeder, Grace Kelly.

De film "Grace of Monaco" gaat over een periode van elf maanden in het leven van Grace Kelly waarin ze probeert om het imago van Monaco, als fiscaal paradijs, op te krikken. In de film wordt de rol van Grace Kelly vertolkt door Nicole Kidman. Een deel van de opnames van deze film vonden plaats in België. Nicole Kidman verbleef gedurende deze periode in een villa in Antwerpen en werd regelmatig 'gespot' in Antwerpen en Brussel.

De film wordt pas in 2014 in de zalen verwacht, maar toch begint het koningshuis van Monaco nu al te steigeren. En het is vooral Prins Albert van Monaco die zeer ontevreden is met deze film. In een persbericht, volgens de 'Monaco Matin', laat de Koninklijke familie weten dat de film historisch niet correct is en dat sommige gebeurtenissen zelfs pure verzinsels zijn. Bovendien is het leven van hun moeder té glamoureus in beeld gebracht en zou het in realiteit minder extravagant geweest zijn dan de film laat uitschijnen. Ze laten ook heel duidelijk aanvoelen dat ze op geen enkele manier betrokken zijn bij dit project.

Jammer dat de Koninklijke familie zich distantieert van het project. Hoe cool zou het zijn als de première van "Grace of Monaco" zou kunnen plaatsvinden in het sprookjesachtige koninklijke kasteel? (LVR)

Imitatie is toch de hoogste vorm van vleierij?Niet als je een lid bent van een Koninklijke familie en je de reputatie hoog moet houden. Prins Albert van Monaco heeft gezegd aan de krant 'Monaco-Matin' dat hij geen fan is van de nieuwe film over het leven van zijn moeder, Grace Kelly. De film "Grace of Monaco" gaat over een periode van elf maanden in het leven van Grace Kelly waarin ze probeert om het imago van Monaco, als fiscaal paradijs, op te krikken. In de film wordt de rol van Grace Kelly vertolkt door Nicole Kidman. Een deel van de opnames van deze film vonden plaats in België. Nicole Kidman verbleef gedurende deze periode in een villa in Antwerpen en werd regelmatig 'gespot' in Antwerpen en Brussel. De film wordt pas in 2014 in de zalen verwacht, maar toch begint het koningshuis van Monaco nu al te steigeren. En het is vooral Prins Albert van Monaco die zeer ontevreden is met deze film. In een persbericht, volgens de 'Monaco Matin', laat de Koninklijke familie weten dat de film historisch niet correct is en dat sommige gebeurtenissen zelfs pure verzinsels zijn. Bovendien is het leven van hun moeder té glamoureus in beeld gebracht en zou het in realiteit minder extravagant geweest zijn dan de film laat uitschijnen. Ze laten ook heel duidelijk aanvoelen dat ze op geen enkele manier betrokken zijn bij dit project. Jammer dat de Koninklijke familie zich distantieert van het project. Hoe cool zou het zijn als de première van "Grace of Monaco" zou kunnen plaatsvinden in het sprookjesachtige koninklijke kasteel? (LVR)