De kleine Charlotte is overigens niet de enige vorstelijke spruit die een cartoon make-over kreeg. Ook het koninklijke portret van de geboorte van haar broer George én het portret van haar vader William en oom Harry werden ge-Simpsonized.

Alexsandro Palombo
© Alexsandro Palombo
Alexsandro Palombo
© Alexsandro Palombo
Alexsandro Palombo
© Alexsandro Palombo
Alexsandro Palombo
© Alexsandro Palombo

Alexsandro Palombo is overigens niet aan zijn proefstuk toe. De Italiaanse tekenaar portretteerde eerder dit jaar al de shooting van Walter Scott in South Carolina middels Simpsonspersonages die voor de gelegenheid een donkere huidskleur kregen.

Ook zijn reeks tegen geweld op vrouwen, waarvoor hij Disneyprinsessen gebruikte, ging de wereld rond. Meer werk van deze artist en activist kan je op zijn website vinden.

De kleine Charlotte is overigens niet de enige vorstelijke spruit die een cartoon make-over kreeg. Ook het koninklijke portret van de geboorte van haar broer George én het portret van haar vader William en oom Harry werden ge-Simpsonized.Alexsandro Palombo is overigens niet aan zijn proefstuk toe. De Italiaanse tekenaar portretteerde eerder dit jaar al de shooting van Walter Scott in South Carolina middels Simpsonspersonages die voor de gelegenheid een donkere huidskleur kregen. Ook zijn reeks tegen geweld op vrouwen, waarvoor hij Disneyprinsessen gebruikte, ging de wereld rond. Meer werk van deze artist en activist kan je op zijn website vinden.