Volgens bepaalde bronnen zou Eva Mendes haar 'hunk' Ryan Gosling bedriegen met haar ex. Dat schrijft de website Showbizspy.

De relatie van dit absolute droomkoppel begint barstjes te vertonen. Zo worden de geruchten steeds hardnekkiger dat Eva Mendes, de actrice die we onder meer kennen uit 'Hitch', haar lief Ryan Gosling, die in veel meisjeskamers op posters prijkt, zou bedriegen met haar ex, filmmaker George Augusto. Eva Mendes en George Augusto hadden een relatie van 2002 tot 2010, en nu zouden ze dus opnieuw dichter naar elkaar toegroeien.

Droomkoppel

Eva Mendes en Ryan Gosling leerde elkaar kennen in 2011, op de set van 'The Place Beyond the Pines'. De vonk tussen de twee sloeg over, desondanks het leeftijdsverschil (Eva Mendes is 7 jaar ouder dan Ryan Gosling), en sindsdien vormen ze een hecht koppel. Maar nu zou het dus rommelen tussen het koppel. (LVR)

Volgens bepaalde bronnen zou Eva Mendes haar 'hunk' Ryan Gosling bedriegen met haar ex. Dat schrijft de website Showbizspy. De relatie van dit absolute droomkoppel begint barstjes te vertonen. Zo worden de geruchten steeds hardnekkiger dat Eva Mendes, de actrice die we onder meer kennen uit 'Hitch', haar lief Ryan Gosling, die in veel meisjeskamers op posters prijkt, zou bedriegen met haar ex, filmmaker George Augusto. Eva Mendes en George Augusto hadden een relatie van 2002 tot 2010, en nu zouden ze dus opnieuw dichter naar elkaar toegroeien.Droomkoppel Eva Mendes en Ryan Gosling leerde elkaar kennen in 2011, op de set van 'The Place Beyond the Pines'. De vonk tussen de twee sloeg over, desondanks het leeftijdsverschil (Eva Mendes is 7 jaar ouder dan Ryan Gosling), en sindsdien vormen ze een hecht koppel. Maar nu zou het dus rommelen tussen het koppel. (LVR)