Victoria Beckham heeft een foto getweet waarop haar 10-jarige zoon Romeo poseert als de creatieve directeur van Chanel. Of is het photoshop? Dat schrijft de Telegraph.

"Ik kan niet stoppen met lachen, geniaal!" schreef Victoria Beckham bij het portret van haar zoon, Romeo, die zich had verkleed in Karl Lagerfeld. Of alleszinds, daar lijkt het toch op. Vraag is nu, of dit niet gewoon het werk is van een photoshop-sessie, of is er een kunstenaar mee aan de slag geweest?

De foto past alvast wel bij het imago van de kleine modieuze Romeo. Zo kreeg de 10-jarige ster de hoofdrol in de lente/zomercampagne 2013 van Burberry aan de zijde van supermodellen Edie Campbell en Cara Delevingne. Een tijdje daarvoor, in 2011, stond de jonge Romeo al in de lijst van 'best geklede mannen' van GQ. En dit keer wordt kleine Romeo getransformeerd tot de modepaus 'himself'. (LVR)

Victoria Beckham heeft een foto getweet waarop haar 10-jarige zoon Romeo poseert als de creatieve directeur van Chanel. Of is het photoshop? Dat schrijft de Telegraph. "Ik kan niet stoppen met lachen, geniaal!" schreef Victoria Beckham bij het portret van haar zoon, Romeo, die zich had verkleed in Karl Lagerfeld. Of alleszinds, daar lijkt het toch op. Vraag is nu, of dit niet gewoon het werk is van een photoshop-sessie, of is er een kunstenaar mee aan de slag geweest? De foto past alvast wel bij het imago van de kleine modieuze Romeo. Zo kreeg de 10-jarige ster de hoofdrol in de lente/zomercampagne 2013 van Burberry aan de zijde van supermodellen Edie Campbell en Cara Delevingne. Een tijdje daarvoor, in 2011, stond de jonge Romeo al in de lijst van 'best geklede mannen' van GQ. En dit keer wordt kleine Romeo getransformeerd tot de modepaus 'himself'. (LVR)