Van een knipperlicht relatie gesproken: Kirsten Stewart en Robert Pattinson zijn volgens Vogue.it (weer) uit elkaar.

Amor vincit omnia? Toch niet voor Kirsten Stewart en Robert Pattinson. De twee leerden elkaar kennen op de filmset van de Twilight-saga en konden zich meteen vinden in alle meligheid van hun on-screen personages. Terwijl de liefde tussen Bella en Edward epische hoogten aannam, bleef het woelig tussen Kirsten en Robert.

Nadat Stewart haar wederhelft had bedrogen met regisseur Rupert Saunders werd de break-up dan ook breed uitgesmeerd over de media. De vergiffenis van de gevoelige Pattinson die daarop volgde, deed vele wenkbrauwen fronsen (en vele tieners in tranen uitbarsten).

De twee verschenen samen op de rode loper van Breaking Dawn Pt 2 en zouden ook Kerstmis met elkaar doorbrengen. Maar nu lijkt er wederom een haar in de boter te zitten ten huize Stewart-Pattinson. De Britse hunk stond volgens The Sun onder druk van vrienden en familie om de actrice - die momenteel één van de best betaalde is in Hollywood - op straat te zetten.

R-Patz en K-Stew zouden volgens de Britse nieuwssite als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Het werd hoogtijd dat ze hun (vampieren-)tanden zetten in hun post-Twilight carrière.

Ah, wij hebben altijd al geweten dat het niet meant-to-be was ... (LM)

Van een knipperlicht relatie gesproken: Kirsten Stewart en Robert Pattinson zijn volgens Vogue.it (weer) uit elkaar. Amor vincit omnia? Toch niet voor Kirsten Stewart en Robert Pattinson. De twee leerden elkaar kennen op de filmset van de Twilight-saga en konden zich meteen vinden in alle meligheid van hun on-screen personages. Terwijl de liefde tussen Bella en Edward epische hoogten aannam, bleef het woelig tussen Kirsten en Robert. Nadat Stewart haar wederhelft had bedrogen met regisseur Rupert Saunders werd de break-up dan ook breed uitgesmeerd over de media. De vergiffenis van de gevoelige Pattinson die daarop volgde, deed vele wenkbrauwen fronsen (en vele tieners in tranen uitbarsten). De twee verschenen samen op de rode loper van Breaking Dawn Pt 2 en zouden ook Kerstmis met elkaar doorbrengen. Maar nu lijkt er wederom een haar in de boter te zitten ten huize Stewart-Pattinson. De Britse hunk stond volgens The Sun onder druk van vrienden en familie om de actrice - die momenteel één van de best betaalde is in Hollywood - op straat te zetten. R-Patz en K-Stew zouden volgens de Britse nieuwssite als vrienden uit elkaar zijn gegaan. Het werd hoogtijd dat ze hun (vampieren-)tanden zetten in hun post-Twilight carrière. Ah, wij hebben altijd al geweten dat het niet meant-to-be was ... (LM)