'Mijn haar is roze, maar dat was niet de bedoeling', klinkt het bijschrift van de foto op Instagram. Robbie Williams is er te zien met snoepjesroze haren. 'Het is fout gelopen bij de kapper. Over 24u zal het er helemaal anders uitzien.'

Williams, die nooit verlegen zit om een grapje, maakt zelfs een verwijzing naar Bruce Jenner. 'Net als Bruce Jenner is mijn haar in transformatie.' De stiefvader van de Kardashians zou momenteel bezig zijn met operaties om zich tot vrouw te laten ombouwen. Hopelijk kan de kapper van Williams de fout snel rechtzetten. (AB)

'Mijn haar is roze, maar dat was niet de bedoeling', klinkt het bijschrift van de foto op Instagram. Robbie Williams is er te zien met snoepjesroze haren. 'Het is fout gelopen bij de kapper. Over 24u zal het er helemaal anders uitzien.'Williams, die nooit verlegen zit om een grapje, maakt zelfs een verwijzing naar Bruce Jenner. 'Net als Bruce Jenner is mijn haar in transformatie.' De stiefvader van de Kardashians zou momenteel bezig zijn met operaties om zich tot vrouw te laten ombouwen. Hopelijk kan de kapper van Williams de fout snel rechtzetten. (AB)