Zangeres Rita Ora wordt het nieuwe gezicht van sneakermerk Superga en volgt hiermee Alexa Chung op.

De Britse zangeres Rita Ora (21), met Kosovaarse roots, zal het nieuwe boegbeeld worden van het Italiaanse sneakermerk Superga. Ze volgt Alexa Chung op, die na twee seizoenen stopt als gezicht van Superga. Reden? Een te drukke agenda. Alexa Chung werkt momenteel aan een eigen boek, kledinglijn en ze heeft een rolletje te pakken in de Amerikaanse serie 'Gossip Girl'. Maar zangeres Rita Ora staat te trappelen om haar plaats bij Superga over te nemen.

De eerste beelden van de lente/zomercampagne 2013 van Superga met Rita Ora worden verwacht in maart. En wie weet zorgt ze ook voor de muzikale ondersteuning van de campagne.

Wie is Rita Ora?

Rita Ora kwam dit jaar binnen aan hoge snelheid binnen de Belgische hitlijsten met de nummers 'Hot Right Now' feat. dj Fresh en 'How Do We (Party)'. Enkele maanden geleden bracht de zangeres haar debuutplaat ORA uit. Voor de nummers op dit album kreeg ze de hulp van grote namen als Drake, Kanye West en Diplo.

(LVR)

Zangeres Rita Ora wordt het nieuwe gezicht van sneakermerk Superga en volgt hiermee Alexa Chung op. De Britse zangeres Rita Ora (21), met Kosovaarse roots, zal het nieuwe boegbeeld worden van het Italiaanse sneakermerk Superga. Ze volgt Alexa Chung op, die na twee seizoenen stopt als gezicht van Superga. Reden? Een te drukke agenda. Alexa Chung werkt momenteel aan een eigen boek, kledinglijn en ze heeft een rolletje te pakken in de Amerikaanse serie 'Gossip Girl'. Maar zangeres Rita Ora staat te trappelen om haar plaats bij Superga over te nemen. De eerste beelden van de lente/zomercampagne 2013 van Superga met Rita Ora worden verwacht in maart. En wie weet zorgt ze ook voor de muzikale ondersteuning van de campagne. Wie is Rita Ora? Rita Ora kwam dit jaar binnen aan hoge snelheid binnen de Belgische hitlijsten met de nummers 'Hot Right Now' feat. dj Fresh en 'How Do We (Party)'. Enkele maanden geleden bracht de zangeres haar debuutplaat ORA uit. Voor de nummers op dit album kreeg ze de hulp van grote namen als Drake, Kanye West en Diplo. (LVR)