Na een blauwe coupe koos de zangeres dit keer voor een kanariegele ombre. Op Twitter plaatste Rita Ora een foto van haar nieuw kapsel met de tekst 'Yellow hair don't care day'. De van nature donkerharige zangeres begon haar carrière met platinablonde krullen. Daarna probeerde ze verschillende kapsels uit van een korte bob en lange krullen tot een visgraatvlecht. Vorige week verfde ze haar lokken nog smurfenblauw, net zoals Kate Perry die we al enkele keren met een blauwe coupe hebben gespot.

Instagram

De zangeres, met roots in Kosovo, houdt wel van verandering want deze week kroop ze opnieuw in de kappersstoel voor een gele ombre. Ze toonde haar nieuwe kapsel aan het publiek op Instagram en tijdens een avondje uit met haar vriendje, de muzikant Calvin Harris. Daarvoor was ze samen met Rob Kardashian, de broer van Kim Kardashian.

Tweede album op komst

Rita Ora werkt momenteel in New York aan haar tweede album. In de Verenigde Staten is het nummer 'Facemelt' van haar debuutalbum ORA net uit. De muziekvideo werd geregisseerd door modefotograaf Rankin en ook Rita's goede vriendin Cara Delevingne is te zien in de videoclip. (AV)

Na een blauwe coupe koos de zangeres dit keer voor een kanariegele ombre. Op Twitter plaatste Rita Ora een foto van haar nieuw kapsel met de tekst 'Yellow hair don't care day'. De van nature donkerharige zangeres begon haar carrière met platinablonde krullen. Daarna probeerde ze verschillende kapsels uit van een korte bob en lange krullen tot een visgraatvlecht. Vorige week verfde ze haar lokken nog smurfenblauw, net zoals Kate Perry die we al enkele keren met een blauwe coupe hebben gespot. Instagram De zangeres, met roots in Kosovo, houdt wel van verandering want deze week kroop ze opnieuw in de kappersstoel voor een gele ombre. Ze toonde haar nieuwe kapsel aan het publiek op Instagram en tijdens een avondje uit met haar vriendje, de muzikant Calvin Harris. Daarvoor was ze samen met Rob Kardashian, de broer van Kim Kardashian. Tweede album op komst Rita Ora werkt momenteel in New York aan haar tweede album. In de Verenigde Staten is het nummer 'Facemelt' van haar debuutalbum ORA net uit. De muziekvideo werd geregisseerd door modefotograaf Rankin en ook Rita's goede vriendin Cara Delevingne is te zien in de videoclip. (AV)