De Amerikaanse popzangeres Rihanna zal een capsulecollectie ontwerpen voor het Britse modemerk River Island. De collectie zal in de lente van 2013 in de winkels liggen.
Rihanna is alvast erg enthousiast om mee aan te schuiven aan de ontwerptafel. "Het kriebelt al een tijdje om een eigen collectie te ontwerpen. Ik ben ervan overtuigd dat River Island de perfecte partner is voor mij om samen een speciale collectie te creëren", zegt de zangeres. "Ik hou van de speelse manier waarop River Island omgaat met kleding en voel me enorm geïnspireerd door Londen".

Ook het modemerk River Island is blij met de samenwerking met Rihanna. "Rihanna is een stijlicoon en beleeft plezier aan het uitkiezen van haar outfit", zegt Ben Lewis, CEO van River Island. "Vanaf het prille begin van de samenwerking voelden we dat dit goed zat". Ben Lewis licht de samenwerking verder toe; "Rihanna zal de collectie ontwerpen en wij zullen haar met onze ervaring bijstaan om er een collectie van te maken waar haar fans gek op zijn".

De collectie van Rihanna samen met River Island ligt in de lente van 2013 in de winkels van River Island. (LVR)

De Amerikaanse popzangeres Rihanna zal een capsulecollectie ontwerpen voor het Britse modemerk River Island. De collectie zal in de lente van 2013 in de winkels liggen. Rihanna is alvast erg enthousiast om mee aan te schuiven aan de ontwerptafel. "Het kriebelt al een tijdje om een eigen collectie te ontwerpen. Ik ben ervan overtuigd dat River Island de perfecte partner is voor mij om samen een speciale collectie te creëren", zegt de zangeres. "Ik hou van de speelse manier waarop River Island omgaat met kleding en voel me enorm geïnspireerd door Londen". Ook het modemerk River Island is blij met de samenwerking met Rihanna. "Rihanna is een stijlicoon en beleeft plezier aan het uitkiezen van haar outfit", zegt Ben Lewis, CEO van River Island. "Vanaf het prille begin van de samenwerking voelden we dat dit goed zat". Ben Lewis licht de samenwerking verder toe; "Rihanna zal de collectie ontwerpen en wij zullen haar met onze ervaring bijstaan om er een collectie van te maken waar haar fans gek op zijn". De collectie van Rihanna samen met River Island ligt in de lente van 2013 in de winkels van River Island. (LVR)