De zangeres (25) maakt wat graag de tijd om naar haar geboorteland terug te keren en deel te nemen aan het Crop Over Festival, dat is een groot carnavalsfeest in haar geboortestad. Dat schrijft Daily Mail.

Een uitgelaten Rihanna nam deel aan de festiviteiten rond het Crop Over Festival in Barbados. Ze was uitgelaten, vrolijk en in feeststemming. Ook haar outfit was aan de gelegenheid aangepast en viel binnen de traditionele verwachtingen; een niemendalletje dat weinig of niets aan de verbeelding overliet met veel 'bling bling', een opvallende blauwe zonnebril en veren. Uit haar kledingkeuze kunnen we alvast afleiden dat Rihanna inderdaad gek is op 'Diamonds'.

Rihanna was dolblij dat ze even terug was in haar geboorteland en schreef op Twitter: "Ik hou van mijn land #Barbados". Ook op Instagram toonde de zangeres heel wat foto's van haar verblijf op Barbados. Zo postte ze foto's van de feestelijkheden, waar onder meer ook haar beste vriendin Melissa Forde was. Op het carnaval in Barbados was ook haar grootvader aanwezig, met wie ze knuffelend werd gefotografeerd.

Momenteel heeft de zangeres een pauze in haar wereldtournee van twee maanden. Volgende maand heeft ze shows in Macau, Manila en Singapore. (LVR)

De zangeres (25) maakt wat graag de tijd om naar haar geboorteland terug te keren en deel te nemen aan het Crop Over Festival, dat is een groot carnavalsfeest in haar geboortestad. Dat schrijft Daily Mail. Een uitgelaten Rihanna nam deel aan de festiviteiten rond het Crop Over Festival in Barbados. Ze was uitgelaten, vrolijk en in feeststemming. Ook haar outfit was aan de gelegenheid aangepast en viel binnen de traditionele verwachtingen; een niemendalletje dat weinig of niets aan de verbeelding overliet met veel 'bling bling', een opvallende blauwe zonnebril en veren. Uit haar kledingkeuze kunnen we alvast afleiden dat Rihanna inderdaad gek is op 'Diamonds'. Rihanna was dolblij dat ze even terug was in haar geboorteland en schreef op Twitter: "Ik hou van mijn land #Barbados". Ook op Instagram toonde de zangeres heel wat foto's van haar verblijf op Barbados. Zo postte ze foto's van de feestelijkheden, waar onder meer ook haar beste vriendin Melissa Forde was. Op het carnaval in Barbados was ook haar grootvader aanwezig, met wie ze knuffelend werd gefotografeerd. Momenteel heeft de zangeres een pauze in haar wereldtournee van twee maanden. Volgende maand heeft ze shows in Macau, Manila en Singapore. (LVR)