De popzangeres mag dan graag voor wat opschudding zorgen, ze heeft ook het hart op de juiste plaats. Het cosmeticamerk MAC mag voor haar bewustmakingscampagne 'Viva Glam' rekenen op Rihanna als gloednieuwe woordvoerster.

'Viva Glam' van MAC Cosmetics is een project dat fondsen voor projecten rond HIV en AIDS verzamelt onder meer door de verkoop van cosmeticaproducten. Het goede doel wil ook de bewustwording rond de ziekte bevorderen. De beslissing om voor Rihanna te kiezen als woordvoerster maakte het merk zelf bekend via Twitter.

'Viva Glam-gezichten zijn provocatief, alternatief en hebben een grote invloed', klinkt het bij MAC. Laat dit nu net de perfecte omschrijving zijn van de superster. Bovendien is Rihanna geen vreemde voor MAC, dit jaar mocht ze al drie beautycollecties creëren. Andere gezichten van Viva Glam waren al Mary J. Blige, Elton John en Lady Gaga. (AB)

De popzangeres mag dan graag voor wat opschudding zorgen, ze heeft ook het hart op de juiste plaats. Het cosmeticamerk MAC mag voor haar bewustmakingscampagne 'Viva Glam' rekenen op Rihanna als gloednieuwe woordvoerster.'Viva Glam' van MAC Cosmetics is een project dat fondsen voor projecten rond HIV en AIDS verzamelt onder meer door de verkoop van cosmeticaproducten. Het goede doel wil ook de bewustwording rond de ziekte bevorderen. De beslissing om voor Rihanna te kiezen als woordvoerster maakte het merk zelf bekend via Twitter.'Viva Glam-gezichten zijn provocatief, alternatief en hebben een grote invloed', klinkt het bij MAC. Laat dit nu net de perfecte omschrijving zijn van de superster. Bovendien is Rihanna geen vreemde voor MAC, dit jaar mocht ze al drie beautycollecties creëren. Andere gezichten van Viva Glam waren al Mary J. Blige, Elton John en Lady Gaga. (AB)