De 23-jarige popster Rihanna draagt haar geboorteland Barbados, in de Caraïben, nog steeds sterk in haar hart. De zangeres werkte dan enthousiast mee aan een promotiefilmpje om haar geliefde Barbados in de kijker te zetten.

Voor een nieuwe reiscampagne via de sociale media werd aan Rihanna gevraagd om haar paradijselijke geboorteplek te promoten. Zo hoopt de toeristische dienst van het land heel wat toeristen te overtuigen om naar hun 'paradijs op aarde' af te reizen. Rihanna, die zelf een actieve gebruikster is van Twitter, Facebook of Instagram, zal nog enkele maanden de hashtag #Barbados gebruiken en ze zal het filmpje blijven delen via sociale netwerksites.

Wanneer we naar het filmpje kijken valt meteen op hoe 'ongerept' Barbados is. Het land werd nog niet ingepalmd door luxeresorts en massa's toeristen en dat maakt het net zo uniek. Het is net dit authentieke karakter van het eiland dat met dit promotiefilmpje in de kijker wordt geplaatst. (LVR)

De 23-jarige popster Rihanna draagt haar geboorteland Barbados, in de Caraïben, nog steeds sterk in haar hart. De zangeres werkte dan enthousiast mee aan een promotiefilmpje om haar geliefde Barbados in de kijker te zetten. Voor een nieuwe reiscampagne via de sociale media werd aan Rihanna gevraagd om haar paradijselijke geboorteplek te promoten. Zo hoopt de toeristische dienst van het land heel wat toeristen te overtuigen om naar hun 'paradijs op aarde' af te reizen. Rihanna, die zelf een actieve gebruikster is van Twitter, Facebook of Instagram, zal nog enkele maanden de hashtag #Barbados gebruiken en ze zal het filmpje blijven delen via sociale netwerksites. Wanneer we naar het filmpje kijken valt meteen op hoe 'ongerept' Barbados is. Het land werd nog niet ingepalmd door luxeresorts en massa's toeristen en dat maakt het net zo uniek. Het is net dit authentieke karakter van het eiland dat met dit promotiefilmpje in de kijker wordt geplaatst. (LVR)