Voor het eerst, sinds hun breuk in 2009, zijn popster Rihanna en zanger Chris Brown voor het eerst terug samen in het openbaar verschenen. Het gerucht doet namelijk de ronde dat de twee sterren weer een koppel vormen na hun turbulente en stormachtige break-up in 2009. Sinds enkele weken worden ze terug meer samen gespot tijdens een basketbalwedstrijd verschenen ze samen voor het eerst weer in het openbaar. De geruchten dat ze weer een koppel vormen worden steeds hardnekkiger.

In 2009 eindigde het sprookje tussen Rihanna en Chris Brown op een brute manier: Chris Brown had zijn lief Rihanna enkele rake klappen toegediend. De gebeurtenis was wereldnieuws en het uitgebreide verhaal werd gepubliceerd in verschillende media. Letterlijk iedereen op deze aardbol wist wat Chris Brown Rihanna had aangedaan en niemand geloofde (of hoopte?) dat de twee ooit terug samen zouden komen.

De laatste weken werden Chris Brown en Rihanna weer steeds vaker met elkaar gespot. Vooral op Facebook en Twitter postte het koppel zelf foto's op hun profielpagina's van hun opnieuw 'prille geluk'. De wereld schrok zich een hoedje, want niemand had verwacht om deze twee sterren opnieuw in elkaars armen aan te treffen. En nu mag iedereen weten dat ze elkaar opnieuw graag zien en verschenen ze voor de eerste keer opnieuw in het openbaar tijdens een basketbalwedstrijd tussen de Lakers en Knicks. Benieuwd hoe dat verder zal evolueren. (LVR)

Voor het eerst, sinds hun breuk in 2009, zijn popster Rihanna en zanger Chris Brown voor het eerst terug samen in het openbaar verschenen. Het gerucht doet namelijk de ronde dat de twee sterren weer een koppel vormen na hun turbulente en stormachtige break-up in 2009. Sinds enkele weken worden ze terug meer samen gespot tijdens een basketbalwedstrijd verschenen ze samen voor het eerst weer in het openbaar. De geruchten dat ze weer een koppel vormen worden steeds hardnekkiger. In 2009 eindigde het sprookje tussen Rihanna en Chris Brown op een brute manier: Chris Brown had zijn lief Rihanna enkele rake klappen toegediend. De gebeurtenis was wereldnieuws en het uitgebreide verhaal werd gepubliceerd in verschillende media. Letterlijk iedereen op deze aardbol wist wat Chris Brown Rihanna had aangedaan en niemand geloofde (of hoopte?) dat de twee ooit terug samen zouden komen. De laatste weken werden Chris Brown en Rihanna weer steeds vaker met elkaar gespot. Vooral op Facebook en Twitter postte het koppel zelf foto's op hun profielpagina's van hun opnieuw 'prille geluk'. De wereld schrok zich een hoedje, want niemand had verwacht om deze twee sterren opnieuw in elkaars armen aan te treffen. En nu mag iedereen weten dat ze elkaar opnieuw graag zien en verschenen ze voor de eerste keer opnieuw in het openbaar tijdens een basketbalwedstrijd tussen de Lakers en Knicks. Benieuwd hoe dat verder zal evolueren. (LVR)