Volgens The Hollywood Reporter wordt de nieuwe reclamevideo van Hoodies met Bar Refaeli te sexy bevonden door de Israëlische televisie. Het filmpje mag dan ook niet voor tien uur 's avonds worden vertoond.

In de nieuwste campagnevideo van Hoodies zien we het Israëlisch model Bar Refaeli stoeien met Red Orbach, een lokaal Muppetfiguurtje dat een oude rocker uitbeeldt. Het model, dat in drievoud is te bewonderen, wast de auto van Red, speelt strippoker met de pop, kruipt in een jacuzzi met hem en brengt de nacht met hem door.

Deze suggestieve handelingen werden iets té steamy bevonden door de Israëlische televisie waardoor de reclamevideo niet voor tien uur 's avonds mag worden vertoond.

Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf of het te zwoel is voor tijdens klaarlichte dag. (LP)

Volgens The Hollywood Reporter wordt de nieuwe reclamevideo van Hoodies met Bar Refaeli te sexy bevonden door de Israëlische televisie. Het filmpje mag dan ook niet voor tien uur 's avonds worden vertoond. In de nieuwste campagnevideo van Hoodies zien we het Israëlisch model Bar Refaeli stoeien met Red Orbach, een lokaal Muppetfiguurtje dat een oude rocker uitbeeldt. Het model, dat in drievoud is te bewonderen, wast de auto van Red, speelt strippoker met de pop, kruipt in een jacuzzi met hem en brengt de nacht met hem door. Deze suggestieve handelingen werden iets té steamy bevonden door de Israëlische televisie waardoor de reclamevideo niet voor tien uur 's avonds mag worden vertoond. Bekijk het filmpje hieronder en oordeel zelf of het te zwoel is voor tijdens klaarlichte dag. (LP)