De popster uit Barbados treedt hiermee in de voetsporen van bekende actrices als Jennifer Lawrence, Natalie Portman en Marion Cotillard. Rihanna is geen onbekende voor het label, want ze versiert al enkele seizoenen plekjes op de eerste rij tijdens de shows.

Rihanna zal de hoofdrol spelen in de nieuwe clip 'Secret Service', eentje in de 'Secret Garden'-reeks van Steven Klein. Het domein van Versailles vormt het decor van de video, volgens Grazia zou een tijdje geleden het volledige domein afgesloten zijn voor de opnames van de clip. (AB)

Dit was de laatste clip uit de 'Secret Garden'-campagne van Dior:

De popster uit Barbados treedt hiermee in de voetsporen van bekende actrices als Jennifer Lawrence, Natalie Portman en Marion Cotillard. Rihanna is geen onbekende voor het label, want ze versiert al enkele seizoenen plekjes op de eerste rij tijdens de shows.Rihanna zal de hoofdrol spelen in de nieuwe clip 'Secret Service', eentje in de 'Secret Garden'-reeks van Steven Klein. Het domein van Versailles vormt het decor van de video, volgens Grazia zou een tijdje geleden het volledige domein afgesloten zijn voor de opnames van de clip. (AB)Dit was de laatste clip uit de 'Secret Garden'-campagne van Dior: