De Amerikaanse styliste Rachel Zoe krijgt haar eigen tv-serie op de zender NBC. Dat meldt de Britse Vogue.

De serie zal het verhaal vertellen van een fictief personage dat het alter-ego van Rachel moet voorstellen. De serie is bedacht door Zoe en haar man Rodger Berman en werd geschreven door Aseem Batra. Emma-winnaar Todd Holland is regisseur van dienst.

Rachel Zoe is niet aan haar proefstuk toe, want ze was eerder te zien in haar eigen realityshow, The Rachel Zoe Project. Deze keer zou het echter gaan om een komische fictiereeks. De naam en startdatum van de tv-serie zijn nog niet bekend. (RDM)

De Amerikaanse styliste Rachel Zoe krijgt haar eigen tv-serie op de zender NBC. Dat meldt de Britse Vogue. De serie zal het verhaal vertellen van een fictief personage dat het alter-ego van Rachel moet voorstellen. De serie is bedacht door Zoe en haar man Rodger Berman en werd geschreven door Aseem Batra. Emma-winnaar Todd Holland is regisseur van dienst. Rachel Zoe is niet aan haar proefstuk toe, want ze was eerder te zien in haar eigen realityshow, The Rachel Zoe Project. Deze keer zou het echter gaan om een komische fictiereeks. De naam en startdatum van de tv-serie zijn nog niet bekend. (RDM)