De Amerikaanse sterrenstyliste Rachel Zoe is bevallen van haar tweede kindje, ook dit keer een zoontje. Dat schrijven verschillende media.

Het was Rachel Zoe zelf die het nieuws van de bevalling bekendmaakte, via haar Twitterpagina. Zo schreef ze: "We zijn zo blij dat we onze tweede zoon op de wereld mogen verwelkomen. Hij is weeg iets meer dan drie kilogram, hij is mooi en gezond. We kunnen niet gelukkiger zijn. "De naam van het jongetje is nog niet officieel bekendgemaakt.

Rachel Zoe kondigde in september aan dat ze voor de tweede keer zwanger was. Haar eerste zoontje, Skyler, is inmiddels twee jaar oud. Rachel Zoe is getrouwd met Rodger Berman. (LVR)

De Amerikaanse sterrenstyliste Rachel Zoe is bevallen van haar tweede kindje, ook dit keer een zoontje. Dat schrijven verschillende media. Het was Rachel Zoe zelf die het nieuws van de bevalling bekendmaakte, via haar Twitterpagina. Zo schreef ze: "We zijn zo blij dat we onze tweede zoon op de wereld mogen verwelkomen. Hij is weeg iets meer dan drie kilogram, hij is mooi en gezond. We kunnen niet gelukkiger zijn. "De naam van het jongetje is nog niet officieel bekendgemaakt. Rachel Zoe kondigde in september aan dat ze voor de tweede keer zwanger was. Haar eerste zoontje, Skyler, is inmiddels twee jaar oud. Rachel Zoe is getrouwd met Rodger Berman. (LVR)