Vogue cover girls Rachel Weisz en Sophie Dahl hebben enkele van hun favoriete kledingitems gedoneerd voor een online veiling. Dat meldt de Britse Vogue.

De opbrengsten van de veiling gaan naar Dress For Success, een organisatie die minderbedeelde vrouwen helpt om aan een job te geraken door kledij te voorzien om naar het sollicitatiegesprek te gaan en op die manier hun zelfvertrouwen op te krikken.

Rachel Weisz heeft een blazer gedoneerd en Dahl een broek en een jurk van Alberta Ferretti. De online veiling vindt plaats van 21 december tot het einde van het jaar op de webshop Vestiaire Collective. Er zal elke dag een nieuw stuk toegevoegd worden. (RDM)

Vogue cover girls Rachel Weisz en Sophie Dahl hebben enkele van hun favoriete kledingitems gedoneerd voor een online veiling. Dat meldt de Britse Vogue.De opbrengsten van de veiling gaan naar Dress For Success, een organisatie die minderbedeelde vrouwen helpt om aan een job te geraken door kledij te voorzien om naar het sollicitatiegesprek te gaan en op die manier hun zelfvertrouwen op te krikken. Rachel Weisz heeft een blazer gedoneerd en Dahl een broek en een jurk van Alberta Ferretti. De online veiling vindt plaats van 21 december tot het einde van het jaar op de webshop Vestiaire Collective. Er zal elke dag een nieuw stuk toegevoegd worden. (RDM)