Het 18-jarige model Emma Holmes kwam als winnaar uit de bus bij de Britse versie van de talentenjacht The Face. Holmes zat in het team van Naomi Campbell, die erg trots is op haar protegé.

Emma Holmes, half Nederlands half Jamaicaans, mag zich The Face van Engeland noemen. Het model versloeg haar 23 concurrentes en ging met de hoofdprijs lopen. De winnares mag schitteren in de Max Factor Kerstcampagne en kan rekenen op de steun van haar mentor Naomi Campbell.

Tijdens de competitie ging het er soms hard aan toe. De concurrentie was voelbaar en mondde soms uit in onenigheden. Holmes vertelde dat Campbell haar ook wanneer de camera's niet draaiden bleef steunen. 'Ze is streng, maar zorgzaam,' aldus Holmes over het topmodel.

Voor Emma zich inschreef voor The Face wilde ze rechten studeren aan Harvard. Die droom heeft ze voorlopig on hold gezet om zich volledig te storten op haar modellencarrière.

De grote droom van Emma is om in een campagne voor Chanel te verschijnen. Afwachten dus of Karl Lagerfeld het jonge model de kans van haar leven zal geven. (LP)

Het 18-jarige model Emma Holmes kwam als winnaar uit de bus bij de Britse versie van de talentenjacht The Face. Holmes zat in het team van Naomi Campbell, die erg trots is op haar protegé. Emma Holmes, half Nederlands half Jamaicaans, mag zich The Face van Engeland noemen. Het model versloeg haar 23 concurrentes en ging met de hoofdprijs lopen. De winnares mag schitteren in de Max Factor Kerstcampagne en kan rekenen op de steun van haar mentor Naomi Campbell. Tijdens de competitie ging het er soms hard aan toe. De concurrentie was voelbaar en mondde soms uit in onenigheden. Holmes vertelde dat Campbell haar ook wanneer de camera's niet draaiden bleef steunen. 'Ze is streng, maar zorgzaam,' aldus Holmes over het topmodel. Voor Emma zich inschreef voor The Face wilde ze rechten studeren aan Harvard. Die droom heeft ze voorlopig on hold gezet om zich volledig te storten op haar modellencarrière. De grote droom van Emma is om in een campagne voor Chanel te verschijnen. Afwachten dus of Karl Lagerfeld het jonge model de kans van haar leven zal geven. (LP)