Wie dacht dat de Amerikaanse designer zelf zijn salades of pastagerechten prepareerde, heeft het mis. In het Amerikaanse magazine Du Jour laat Jacobs' privéchef Lauren Gerrie ons even piepen in haar kookpotten.

Het huis van Marc Jacobs beschikt over twee, volgens Gerrie erg mooie, keukens. De eerste keuken heeft een aangrenzende provisiekast, perfect voor het voorbereidende werk. De tweede keuken, haar persoonlijke favoriet, is volledig uitgerust met de beste keukenapparatuur en marmeren werkbladen.

In de keuken zwaait Gerrie de plak, zij beslist wat er op tafel komt. Maar ze maakt met veel plezier zijn favoriete gerechten, zoals amandelboterkoekjes, wortelcake en vers appelsap. Je zou het hem niet nageven, maar Marc Jabobs blijkt dus een snoeper te zijn. En als we hem een filet mignon, wat pasta marinara of een hamburger zouden voorschotelen, zou hij daar geen neen tegen zeggen.

En heeft de kokkin ook stijl? 'Ik ben geen kok geworden om die lelijke, witte koksuniformen te dragen', aldus Lauren Gerrie. 'We kleden ons sexy en stylish, want we werken nu eenmaal in de keuken van een modeontwerper.' (AB)

Wie dacht dat de Amerikaanse designer zelf zijn salades of pastagerechten prepareerde, heeft het mis. In het Amerikaanse magazine Du Jour laat Jacobs' privéchef Lauren Gerrie ons even piepen in haar kookpotten.Het huis van Marc Jacobs beschikt over twee, volgens Gerrie erg mooie, keukens. De eerste keuken heeft een aangrenzende provisiekast, perfect voor het voorbereidende werk. De tweede keuken, haar persoonlijke favoriet, is volledig uitgerust met de beste keukenapparatuur en marmeren werkbladen.In de keuken zwaait Gerrie de plak, zij beslist wat er op tafel komt. Maar ze maakt met veel plezier zijn favoriete gerechten, zoals amandelboterkoekjes, wortelcake en vers appelsap. Je zou het hem niet nageven, maar Marc Jabobs blijkt dus een snoeper te zijn. En als we hem een filet mignon, wat pasta marinara of een hamburger zouden voorschotelen, zou hij daar geen neen tegen zeggen.En heeft de kokkin ook stijl? 'Ik ben geen kok geworden om die lelijke, witte koksuniformen te dragen', aldus Lauren Gerrie. 'We kleden ons sexy en stylish, want we werken nu eenmaal in de keuken van een modeontwerper.' (AB)