De dochter van Caroline van Monaco gaat trouwen met acteur Gad Elmaleh. Ook worden de geruchten steeds hardnekkiger dat de prinses zwanger zou zijn van haar eerste kindje. Dat schrijft Daily Mail.

Volgens sommige media zou Prinses Charlotte van Monaco (27) verloofd zijn met de acteur Gad Elmaleh (42), die acteerde in films als 'Priceless' en 'Midnight in Paris', en het huwelijk zou al plaatsvinden voor Kerstmis. En er zou nog meer goed nieuws zijn, want de prinses zou zwanger zijn van haar eerste kindje.

Hoewel het bericht van de zwangerschap nog niet officieel werd bevestigd, spreken de foto's van op vakantie in Capri toch wel voor zichzelf. Bovendien ging ze zonder verpinken een winkel binnen met zwangerschapskledij, wat zorgde voor nog meer olie op het vuur. Daarnaast zou een vriend van de acteur het blije nieuws bevestigd hebben aan People Magazine. Voor Gad Elmaleh is het niet zijn eerste kind. Zo heeft hij al een 12-jarige zoon, Noé, uit een eerdere relatie.

Het koppel leerde elkaar kennen in 2011 tijdens een feestje van een gemeenschappelijke vriend.

Niet de enige royal van Monaco voor het altaar

Charlotte is niet de enige die in het huwelijksbootje stapt. Zo is het eerst nog de beurt aan haar broer Andrea Casiraghi. Hij trouwt met de Zuid-Amerikaanse Tatiana Santo Domingo op het einde van deze maand. (LVR)

De dochter van Caroline van Monaco gaat trouwen met acteur Gad Elmaleh. Ook worden de geruchten steeds hardnekkiger dat de prinses zwanger zou zijn van haar eerste kindje. Dat schrijft Daily Mail. Volgens sommige media zou Prinses Charlotte van Monaco (27) verloofd zijn met de acteur Gad Elmaleh (42), die acteerde in films als 'Priceless' en 'Midnight in Paris', en het huwelijk zou al plaatsvinden voor Kerstmis. En er zou nog meer goed nieuws zijn, want de prinses zou zwanger zijn van haar eerste kindje. Hoewel het bericht van de zwangerschap nog niet officieel werd bevestigd, spreken de foto's van op vakantie in Capri toch wel voor zichzelf. Bovendien ging ze zonder verpinken een winkel binnen met zwangerschapskledij, wat zorgde voor nog meer olie op het vuur. Daarnaast zou een vriend van de acteur het blije nieuws bevestigd hebben aan People Magazine. Voor Gad Elmaleh is het niet zijn eerste kind. Zo heeft hij al een 12-jarige zoon, Noé, uit een eerdere relatie. Het koppel leerde elkaar kennen in 2011 tijdens een feestje van een gemeenschappelijke vriend. Niet de enige royal van Monaco voor het altaar Charlotte is niet de enige die in het huwelijksbootje stapt. Zo is het eerst nog de beurt aan haar broer Andrea Casiraghi. Hij trouwt met de Zuid-Amerikaanse Tatiana Santo Domingo op het einde van deze maand. (LVR)