Het Zweedse koningshuis wordt eind februari uitgebreid met een prinsesje. Een Zweeds vrouwenblad achterhaalde het geslacht van het toekomstige kindje van Madeleine en haar man Chris O'Neill. Een woordvoerder bevestigde het nieuws.

Het Zweedse blad 'Svensk Damtidning' kwam te weten dat het koppel zich had ingeschreven op een babylijstwebsite, waarbij ze het vakje 'meisje' aanvinkten. De woordvoerder van het koningshuis wilde het nieuws eerst niet bevestigen, maar kwam dus later op zijn stappen terug.

Prinses Madeleine woont samen met haar man Chris O'Neill in New York. Madeleine leerde de financieel adviseur enkele jaren geleden kennen in 'The Big Apple'. Het koppel verloofde zich begin oktober 2012 en huwde enkele maanden geleden. Het is het eerste kindje van het paar en het tweede kleinkind van koning Carl Gustav en koningin Sylvia na Estelle, het dochtertje van kroonprinses Victoria. (AB)

Het Zweedse koningshuis wordt eind februari uitgebreid met een prinsesje. Een Zweeds vrouwenblad achterhaalde het geslacht van het toekomstige kindje van Madeleine en haar man Chris O'Neill. Een woordvoerder bevestigde het nieuws.Het Zweedse blad 'Svensk Damtidning' kwam te weten dat het koppel zich had ingeschreven op een babylijstwebsite, waarbij ze het vakje 'meisje' aanvinkten. De woordvoerder van het koningshuis wilde het nieuws eerst niet bevestigen, maar kwam dus later op zijn stappen terug.Prinses Madeleine woont samen met haar man Chris O'Neill in New York. Madeleine leerde de financieel adviseur enkele jaren geleden kennen in 'The Big Apple'. Het koppel verloofde zich begin oktober 2012 en huwde enkele maanden geleden. Het is het eerste kindje van het paar en het tweede kleinkind van koning Carl Gustav en koningin Sylvia na Estelle, het dochtertje van kroonprinses Victoria. (AB)