Poppy Delevigne - model en it-girl - is door Vero Moda gekozen als gezicht van hun lente-en zomer collectie.

De keten koos eerder al voor Alexa Chung en de Belgische Tiany Kiriloff als gezicht voor hun campagnes en nu is de Britse Poppy aan de beurt. Poppy Delevigne stond voor de eerste keer in de modespotlights in 2010 als gezicht van de Spaanse keten Mango en groeide vandaar langzaam maar zeker uit tot een mode-icoon en graag geziene gast op feestjes en modeshows.

Met de Vero Moda campagne is ze zeker niet aan haar proefstuk toe. Zo heeft ze naast meerdere catwalk shows ook al in Vogue gestaan. (RDM)

Poppy Delevigne - model en it-girl - is door Vero Moda gekozen als gezicht van hun lente-en zomer collectie. De keten koos eerder al voor Alexa Chung en de Belgische Tiany Kiriloff als gezicht voor hun campagnes en nu is de Britse Poppy aan de beurt. Poppy Delevigne stond voor de eerste keer in de modespotlights in 2010 als gezicht van de Spaanse keten Mango en groeide vandaar langzaam maar zeker uit tot een mode-icoon en graag geziene gast op feestjes en modeshows. Met de Vero Moda campagne is ze zeker niet aan haar proefstuk toe. Zo heeft ze naast meerdere catwalk shows ook al in Vogue gestaan. (RDM)