Pippa Middleton heeft haar eerste boek voorgesteld. Op de dag van de voorstelling droeg de zus van Kate Middleton maar liefst vier verschillende outfits.

Bij de voorstelling van het eerste boek van Pippa Middleton 'Celebrate', een boek vol originele feest tips, waren bijzonder veel journalisten en fotografen aanwezig. De 29-jarige Pippa wou zich dan ook van haar mooiste kant laten zien en koos voor vier verschillende outfits op de dag van de voorstelling.

De dag begon voor Pippa met een kleurige tuniek van Paper Londen. Voor de aankomst aan de boekenwinkel Daunt Books in Chelsea, waar de persvoorstelling plaatsvond, koos Pippa voor een donkergroene jurk van Roksanda Ilincic.

Amper enkele minuten na binnenkomst verscheen Pippa weer in een andere jurk. Dit keer koos ze voor een jurk van Markus Lupfer. Een meer comfortabele jurk voor een klein Halloweenfeestje met kinderen in de boekenwinkel. Dit theekransje kreeg een ongelukkige wending, wanneer een 6-jarige meisje zei dat ze 'prinsessen haat'. Pippa Middleton verscheen voor de aanwezige pers in een jurk uit de wintercollectie 2012 van Stella McCartney.

Ook zus Kate Middleton is gek op de jurken van Roskanda Ilincic en Stella McCartney. Zo droeg ze een grijze jurk van Ilincic naar een evenement van de Koninklijke Kunstacademie en koos ze voor een felblauwe jurk van Stella McCartney voor een National Portrait gallery.

Kate Middleton was in Anglesey
Er waren verschillende familieleden en vrienden van Pippa Middleton aanwezig op de voorstelling van het boek. Maar onder de aanwezigen was zus Kate Middleton nergens te bespeuren. De woordvoerder van Buckingham Palace zei dat William en Kate thuis waren in Anglesey. (LVR)

Pippa Middleton heeft haar eerste boek voorgesteld. Op de dag van de voorstelling droeg de zus van Kate Middleton maar liefst vier verschillende outfits. Bij de voorstelling van het eerste boek van Pippa Middleton 'Celebrate', een boek vol originele feest tips, waren bijzonder veel journalisten en fotografen aanwezig. De 29-jarige Pippa wou zich dan ook van haar mooiste kant laten zien en koos voor vier verschillende outfits op de dag van de voorstelling. De dag begon voor Pippa met een kleurige tuniek van Paper Londen. Voor de aankomst aan de boekenwinkel Daunt Books in Chelsea, waar de persvoorstelling plaatsvond, koos Pippa voor een donkergroene jurk van Roksanda Ilincic. Amper enkele minuten na binnenkomst verscheen Pippa weer in een andere jurk. Dit keer koos ze voor een jurk van Markus Lupfer. Een meer comfortabele jurk voor een klein Halloweenfeestje met kinderen in de boekenwinkel. Dit theekransje kreeg een ongelukkige wending, wanneer een 6-jarige meisje zei dat ze 'prinsessen haat'. Pippa Middleton verscheen voor de aanwezige pers in een jurk uit de wintercollectie 2012 van Stella McCartney. Ook zus Kate Middleton is gek op de jurken van Roskanda Ilincic en Stella McCartney. Zo droeg ze een grijze jurk van Ilincic naar een evenement van de Koninklijke Kunstacademie en koos ze voor een felblauwe jurk van Stella McCartney voor een National Portrait gallery.Kate Middleton was in Anglesey Er waren verschillende familieleden en vrienden van Pippa Middleton aanwezig op de voorstelling van het boek. Maar onder de aanwezigen was zus Kate Middleton nergens te bespeuren. De woordvoerder van Buckingham Palace zei dat William en Kate thuis waren in Anglesey. (LVR)