De zus van Kate Middleton heeft aan haar neefje, de kleine prins George, wel een heel bijzonder (of moeten we zeggen luguber?) geschenk gegeven ter ere van zijn doopsel.

Wat koop je voor een prins die alles heeft wat zijn kleine hartje begeert? Pippa Middleton moet zichzelf ook deze vraag gesteld hebben, toen ze op zoek ging naar een gepast geschenk voor het doopsel van prins George. Ze besloot dan maar om hem iets heel persoonlijk en uniek te geven: zijn eigen handen en voeten. Ik hoor u al denken, hoe kan dat? Wel, ze liet een afdruk maken van zijn handjes en voeten in zilver met zijn naam op. Dit bijzondere geschenk zou zo'n slordige 7000 pond gekost hebben.

Het persoonlijke geschenk, met zijn naam ingegraveerd, werd gemaakt door Wrightson en Platt uit Londen. Ze zouden de 'verloren wax'-methode hebben gebruikt: de toekomstige koning zou zijn voeten en handen in een mix van water en algen hebben moeten steken voor zo'n 30 seconden.

Een bijzonder geschenk, maar toch meer traditioneel dan je zou denken. Zo liet Queen Victoria ook al afdrukken maken van de handen en voeten in albast in de 19e eeuw. Dat schrijft de Grazia Daily. Pippa schrijft zich hiermee in in een traditie, al wil de woordvoerder van Pippa geen commentaar geven of ze het geschenk nu echt of niet aan de kleine prins gegeven heeft. (LVR)

De zus van Kate Middleton heeft aan haar neefje, de kleine prins George, wel een heel bijzonder (of moeten we zeggen luguber?) geschenk gegeven ter ere van zijn doopsel. Wat koop je voor een prins die alles heeft wat zijn kleine hartje begeert? Pippa Middleton moet zichzelf ook deze vraag gesteld hebben, toen ze op zoek ging naar een gepast geschenk voor het doopsel van prins George. Ze besloot dan maar om hem iets heel persoonlijk en uniek te geven: zijn eigen handen en voeten. Ik hoor u al denken, hoe kan dat? Wel, ze liet een afdruk maken van zijn handjes en voeten in zilver met zijn naam op. Dit bijzondere geschenk zou zo'n slordige 7000 pond gekost hebben. Het persoonlijke geschenk, met zijn naam ingegraveerd, werd gemaakt door Wrightson en Platt uit Londen. Ze zouden de 'verloren wax'-methode hebben gebruikt: de toekomstige koning zou zijn voeten en handen in een mix van water en algen hebben moeten steken voor zo'n 30 seconden. Een bijzonder geschenk, maar toch meer traditioneel dan je zou denken. Zo liet Queen Victoria ook al afdrukken maken van de handen en voeten in albast in de 19e eeuw. Dat schrijft de Grazia Daily. Pippa schrijft zich hiermee in in een traditie, al wil de woordvoerder van Pippa geen commentaar geven of ze het geschenk nu echt of niet aan de kleine prins gegeven heeft. (LVR)