Pippa Middleton, de jongere zus van hertogin Kate, heeft er een nieuwe bezigheid bij: ze geeft kooktips in een Britse supermarktmagazine. In de eerste editie van Waitrose's Kitchen magazine geeft ze onder meer het "culinair" advies om de vrijdagavond met vrienden samen te komen "omdat die dag ver van de maandag verwijderd is".

Pippa geeft toe vaak vermoeid te zijn tegen het einde van de week en last te hebben van "pre-Monday melancholy" als het weekend er bijna op zit. Toch slaagt ze er naar eigen zeggen in, haar vermoeidheid op vrijdag nog even uit te stellen en een lekker gerecht in elkaar te knutselen. Op het menu deze week staat een gerecht met eend en Vietnamese loempia's. Alle ingrediënten voor het gerecht zijn uiteraard te vinden in de supermarktketen.

Pippa geeft ook nog een tip mee over de decoratie: "De ernst van de Aziatische tafeldecoratie en het bestek kunnen verzacht worden met heldere bloemen". Pippa schreef vorig jaar al het 416 pagina's tellende werk "Celebrate", met tips voor feesten die thuis georganiseerd worden, maar dat bleek geen groot succes.(Belga/RDM)

Pippa Middleton, de jongere zus van hertogin Kate, heeft er een nieuwe bezigheid bij: ze geeft kooktips in een Britse supermarktmagazine. In de eerste editie van Waitrose's Kitchen magazine geeft ze onder meer het "culinair" advies om de vrijdagavond met vrienden samen te komen "omdat die dag ver van de maandag verwijderd is". Pippa geeft toe vaak vermoeid te zijn tegen het einde van de week en last te hebben van "pre-Monday melancholy" als het weekend er bijna op zit. Toch slaagt ze er naar eigen zeggen in, haar vermoeidheid op vrijdag nog even uit te stellen en een lekker gerecht in elkaar te knutselen. Op het menu deze week staat een gerecht met eend en Vietnamese loempia's. Alle ingrediënten voor het gerecht zijn uiteraard te vinden in de supermarktketen. Pippa geeft ook nog een tip mee over de decoratie: "De ernst van de Aziatische tafeldecoratie en het bestek kunnen verzacht worden met heldere bloemen". Pippa schreef vorig jaar al het 416 pagina's tellende werk "Celebrate", met tips voor feesten die thuis georganiseerd worden, maar dat bleek geen groot succes.(Belga/RDM)