De zus van Kate Middleton, Pippa Middleton, zou volgens de Daily Mail even in België geweest zijn om deel te nemen aan een jachtpartij, georganiseerd door de kleinzonen van Albert Frere. Frere is een van de rijkste mensen uit België.

De 29-jarige Pippa Middleton werd in december uitgenodigd door William en Cedric Frere, de kleinzonen van Albert Frere, om met hen mee te gaan jagen in de bossen van Gerpinnes. Dat is een gemeente in de buurt van Charleroi.

Hoewel de familie Frere de aanwezigheid van Pippa niet officieel wou bevestigen, hebben drie bronnen de aanwezigheid van de Britse bevestigd aan de Belgische krant 'La Capital'. Ze zouden haar niet meteen herkend hebben omdat ze zich voorstelde als 'Philippa', haar officiële naam, en niet met Pippa. (LVR)

De zus van Kate Middleton, Pippa Middleton, zou volgens de Daily Mail even in België geweest zijn om deel te nemen aan een jachtpartij, georganiseerd door de kleinzonen van Albert Frere. Frere is een van de rijkste mensen uit België. De 29-jarige Pippa Middleton werd in december uitgenodigd door William en Cedric Frere, de kleinzonen van Albert Frere, om met hen mee te gaan jagen in de bossen van Gerpinnes. Dat is een gemeente in de buurt van Charleroi. Hoewel de familie Frere de aanwezigheid van Pippa niet officieel wou bevestigen, hebben drie bronnen de aanwezigheid van de Britse bevestigd aan de Belgische krant 'La Capital'. Ze zouden haar niet meteen herkend hebben omdat ze zich voorstelde als 'Philippa', haar officiële naam, en niet met Pippa. (LVR)