De Spaanse actrice Penelope Cruz zou drie maanden zwanger zijn van haar tweede kindje. Dat meldt het televisieprogramma Espejo Publico op de Spaanse televisiezender Antenna 3. De 38-jarige Penelope Cruz en haar man Javier Bardem hebben al een zoontje Leo van 17 maanden. Het nieuws van de zwangerschap van Cruz werd meegedeeld in het Spaanse televisieprogramma Espejo Publico. Een insider van het koppel zou aan de televisiezender Antenna 3 de primeur van de zwangerschap hebben verteld.

De tweede zwangerschap is nog niet officieel bevestigd, maar dat zegt weinig omdat het koppel Cruz-Bardem erg gesteld is op hun privacy. In 2010 trouwden ze in het grootste geheim en haar eerste zwangerschap werd pas na vijf maanden bevestigd. Hun zoontje Leo kwam op 22 januari 2011 in Los Angeles ter wereld. (LVR)

De Spaanse actrice Penelope Cruz zou drie maanden zwanger zijn van haar tweede kindje. Dat meldt het televisieprogramma Espejo Publico op de Spaanse televisiezender Antenna 3. De 38-jarige Penelope Cruz en haar man Javier Bardem hebben al een zoontje Leo van 17 maanden. Het nieuws van de zwangerschap van Cruz werd meegedeeld in het Spaanse televisieprogramma Espejo Publico. Een insider van het koppel zou aan de televisiezender Antenna 3 de primeur van de zwangerschap hebben verteld. De tweede zwangerschap is nog niet officieel bevestigd, maar dat zegt weinig omdat het koppel Cruz-Bardem erg gesteld is op hun privacy. In 2010 trouwden ze in het grootste geheim en haar eerste zwangerschap werd pas na vijf maanden bevestigd. Hun zoontje Leo kwam op 22 januari 2011 in Los Angeles ter wereld. (LVR)