Penelope Cruz (38) is een vrouw met vele talenten. Ze is niet enkel een grote Hollywood-actrice, model en ontwerpster, maar nu blijkt dat Penelope Cruz ook over een aardig stemgeluid beschikt. Zo zingt ze samen met Miguel Bosé, Latin Grammy-Award winnaar, het nummer 'Decirnos Adios'.

Het lied 'Decirnos Adios' staat op het nieuwe album van Miguel Bosé en het werd geschreven door de broer van Penelope, Eduardo Cruz. In het nummer is er een speciale rol weggelegd voor de Spaanse Penelope Cruz. Zo mag ze niet enkel meezingen, maar ook in de bijhorende videoclip krijgt ze een prominente rol.

Of dit het begin is van een muzikale carrière voor Penelope Cruz, dat durven we sterk te betwijfelen. De Spaanse furie heeft het namelijk erg druk en ongetwijfeld was dit niet meer dan een leuk extraatje voor de actrice. Momenteel is ze in Madrid voor de promotie van haar laatste film 'Twice Born'. (LVR)

Penelope Cruz (38) is een vrouw met vele talenten. Ze is niet enkel een grote Hollywood-actrice, model en ontwerpster, maar nu blijkt dat Penelope Cruz ook over een aardig stemgeluid beschikt. Zo zingt ze samen met Miguel Bosé, Latin Grammy-Award winnaar, het nummer 'Decirnos Adios'. Het lied 'Decirnos Adios' staat op het nieuwe album van Miguel Bosé en het werd geschreven door de broer van Penelope, Eduardo Cruz. In het nummer is er een speciale rol weggelegd voor de Spaanse Penelope Cruz. Zo mag ze niet enkel meezingen, maar ook in de bijhorende videoclip krijgt ze een prominente rol. Of dit het begin is van een muzikale carrière voor Penelope Cruz, dat durven we sterk te betwijfelen. De Spaanse furie heeft het namelijk erg druk en ongetwijfeld was dit niet meer dan een leuk extraatje voor de actrice. Momenteel is ze in Madrid voor de promotie van haar laatste film 'Twice Born'. (LVR)