Oscarwinnares Penelope Cruz is gevraagd als model voor de Campari-kalender van 2013. Ze draagt rode jurken van Ferragamo en Monique Lhuillier. De juwelen voor de shoot zijn van Chopard. De foto's voor de kalender werden genomen door de modefotograaf Kristian Schuller.

Penelope Cruz krijgt de hoofdrol in de Campari-kalender 2013. Hiermee stapt ze in de voetsporen van onder meer Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba en Milla Jovovich, die schitterden in vorige versies van de kalender.

In deze kalender van 2013 met Penelope Cruz wordt de toeschouwer meegenomen in de wereld van mystieke bijgelovigheden. De actrice gaat in de dertien foto's namelijk de strijd aan tegen het bijgeloof, zoals zwarte katten, gebroken spiegels en onder een ladder lopen. Met dit thema wil Campari vooral de kracht van het zelfvertrouwen overbrengen: mensen moeten in zichzelf geloven. Zo kan je bijgeloof makkelijk overwinnen en kan je genieten van alle leuke momenten in het leven.

Er is heel wat aandacht gegaan naar de look en uitstraling van Penelope in de kalender. De foto's, die werden genomen door modefotograaf Kristian Schuller, zien er bijzonder mooi uit en er is steeds gewerkt met dezelfde tint: rood. Penelope draagt jurken van onder meer Monique Lhuillier en Salvatore Ferragamo en juwelen van Chopard.

De actrice is erg enthousiast over de samenwerking met Campari. "Ik vond het thema van bijgeloof heel fascinerend en stimulerend. Daarnaast was het ook erg fijn om samen te werken met fotograaf Kristian Schuller, ik een echte fan van zijn werk", aldus Cruz.

De Campari-kalender 2013 wordt gedrukt in slechts 9.999 exemplaren. Het is een echt 'collector's item'. (LVR)

Oscarwinnares Penelope Cruz is gevraagd als model voor de Campari-kalender van 2013. Ze draagt rode jurken van Ferragamo en Monique Lhuillier. De juwelen voor de shoot zijn van Chopard. De foto's voor de kalender werden genomen door de modefotograaf Kristian Schuller. Penelope Cruz krijgt de hoofdrol in de Campari-kalender 2013. Hiermee stapt ze in de voetsporen van onder meer Salma Hayek, Eva Mendes, Jessica Alba en Milla Jovovich, die schitterden in vorige versies van de kalender. In deze kalender van 2013 met Penelope Cruz wordt de toeschouwer meegenomen in de wereld van mystieke bijgelovigheden. De actrice gaat in de dertien foto's namelijk de strijd aan tegen het bijgeloof, zoals zwarte katten, gebroken spiegels en onder een ladder lopen. Met dit thema wil Campari vooral de kracht van het zelfvertrouwen overbrengen: mensen moeten in zichzelf geloven. Zo kan je bijgeloof makkelijk overwinnen en kan je genieten van alle leuke momenten in het leven. Er is heel wat aandacht gegaan naar de look en uitstraling van Penelope in de kalender. De foto's, die werden genomen door modefotograaf Kristian Schuller, zien er bijzonder mooi uit en er is steeds gewerkt met dezelfde tint: rood. Penelope draagt jurken van onder meer Monique Lhuillier en Salvatore Ferragamo en juwelen van Chopard. De actrice is erg enthousiast over de samenwerking met Campari. "Ik vond het thema van bijgeloof heel fascinerend en stimulerend. Daarnaast was het ook erg fijn om samen te werken met fotograaf Kristian Schuller, ik een echte fan van zijn werk", aldus Cruz. De Campari-kalender 2013 wordt gedrukt in slechts 9.999 exemplaren. Het is een echt 'collector's item'. (LVR)