De 23-jarige Peaches Geldof is zwanger van haar tweede kindje. Zes maanden geleden werd ze voor het eerst moeder van een zoontje, Astala. De nieuwe zwangerschap kwam een beetje onverwacht voor de Britse Peaches en haar man Tom Cohen, maar ze kijken erg uit naar de komst van hun tweede kindje.

Peaches Geldof, dochter van de Britse Sir Bob Geldof, is drie maanden zwanger van een zoontje en het koppel heeft zelfs al een naam voor de kleine spruit in gedachten. Hun tweede zoontje zal de naam Phaedra krijgen. Hiervoor lieten de ouders zich inspireren door een antiek theaterstuk uit Griekenland en een van de favoriete nummers van Peaches en Tom Cohen.

Een broertje voor Astala

Amper zes maanden geleden werd hun eerste zoontje, Astala, geboren. Peaches was dan ook in 'lichte shock' toen ze ontdekte dat ze opnieuw zwanger was. Ze vertelt aan Hello! Magazine: "Ik was even in paniek. 'Oh My God', we gaan een 1-jarig zoontje hebben en een baby van ampere en maand, hoe gaan we dat allemaal voor elkaar krijgen?" Hoewel ze eerst even in paniek was, geeft Peaches ook aan dat haar man, Tom Cohen, haar twijfels meteen deed wegnemen. Peaches en haar man Tom kijken nu erg uit naar de geboorte van kleine Phaedra.

Even geen gezinsuitbreiding meer

Of ze na de geboorte van haar kind nog aan snelle gezinsuitbreiding denkt? "Ik denk niet dat er snel nog een broertje of zusje zal bijkomen. Misschien als ik ouders ben en ik geen twee kleine kinderen heb rondlopen die al mijn of Tom's aandacht opeisen", zegt Peaches aan Hello!.

Problemen met zwanger te raken

Peaches is in de zevende hemel en kijkt uit naar de geboorte van haar tweede zoon, maar enkele weken geleden onthulde ze dat haar in het verleden gezegd was dat ze niet makkelijk zwanger zou raken. Ze zou problemen hebben met haar eierstokken en drie jaar geleden werd ze naar het ziekenhuis gebracht en bleek dat ze een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had gehad.

Ze vertelde over deze ervaring aan Elle Magazine: "Ik was erg van slag van dit nieuws en dat ik in de toekomst problemen zou ondervinden bij het zwanger raken". Over haar buitenbaarmoederlijke zwangerschap zei ze het volgende: "Op een nacht werd ik wakker en ik voelde een enorme pijn. Ik had er geen idee van dat ik zwanger was". "Na de operatie vertelde de dokter me dat het nog erg moeilijk zou worden om kinderen te krijgen".

De wens van Peaches om een gezin te stichten is dan toch, ondanks enkele eerdere gezondheidsproblemen, in vervulling gegaan en het gaat misschien sneller dan verwacht voor het jonge koppel. Het kleine gezinnetje verwelkomt binnen enkele maanden kleine Phaedra, broertje van Astala (momenteel 6 maanden). (LVR)

De 23-jarige Peaches Geldof is zwanger van haar tweede kindje. Zes maanden geleden werd ze voor het eerst moeder van een zoontje, Astala. De nieuwe zwangerschap kwam een beetje onverwacht voor de Britse Peaches en haar man Tom Cohen, maar ze kijken erg uit naar de komst van hun tweede kindje. Peaches Geldof, dochter van de Britse Sir Bob Geldof, is drie maanden zwanger van een zoontje en het koppel heeft zelfs al een naam voor de kleine spruit in gedachten. Hun tweede zoontje zal de naam Phaedra krijgen. Hiervoor lieten de ouders zich inspireren door een antiek theaterstuk uit Griekenland en een van de favoriete nummers van Peaches en Tom Cohen. Een broertje voor Astala Amper zes maanden geleden werd hun eerste zoontje, Astala, geboren. Peaches was dan ook in 'lichte shock' toen ze ontdekte dat ze opnieuw zwanger was. Ze vertelt aan Hello! Magazine: "Ik was even in paniek. 'Oh My God', we gaan een 1-jarig zoontje hebben en een baby van ampere en maand, hoe gaan we dat allemaal voor elkaar krijgen?" Hoewel ze eerst even in paniek was, geeft Peaches ook aan dat haar man, Tom Cohen, haar twijfels meteen deed wegnemen. Peaches en haar man Tom kijken nu erg uit naar de geboorte van kleine Phaedra. Even geen gezinsuitbreiding meer Of ze na de geboorte van haar kind nog aan snelle gezinsuitbreiding denkt? "Ik denk niet dat er snel nog een broertje of zusje zal bijkomen. Misschien als ik ouders ben en ik geen twee kleine kinderen heb rondlopen die al mijn of Tom's aandacht opeisen", zegt Peaches aan Hello!. Problemen met zwanger te raken Peaches is in de zevende hemel en kijkt uit naar de geboorte van haar tweede zoon, maar enkele weken geleden onthulde ze dat haar in het verleden gezegd was dat ze niet makkelijk zwanger zou raken. Ze zou problemen hebben met haar eierstokken en drie jaar geleden werd ze naar het ziekenhuis gebracht en bleek dat ze een buitenbaarmoederlijke zwangerschap had gehad. Ze vertelde over deze ervaring aan Elle Magazine: "Ik was erg van slag van dit nieuws en dat ik in de toekomst problemen zou ondervinden bij het zwanger raken". Over haar buitenbaarmoederlijke zwangerschap zei ze het volgende: "Op een nacht werd ik wakker en ik voelde een enorme pijn. Ik had er geen idee van dat ik zwanger was". "Na de operatie vertelde de dokter me dat het nog erg moeilijk zou worden om kinderen te krijgen". De wens van Peaches om een gezin te stichten is dan toch, ondanks enkele eerdere gezondheidsproblemen, in vervulling gegaan en het gaat misschien sneller dan verwacht voor het jonge koppel. Het kleine gezinnetje verwelkomt binnen enkele maanden kleine Phaedra, broertje van Astala (momenteel 6 maanden). (LVR)